Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

στυνομικό δελτίο

Δελτίο τύπου της 23ης Μαρτίου 2016

23-03-2016

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης και κλοπής σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής.

Συνελήφθη 32χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη και κλοπή.  

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, υπόθεση απάτης και κλοπής σε βάρος 78χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε, το μεσημέρι της 22-3-2016, στην Αλεξανδρούπολη.  

Συνελήφθη, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη και κλοπή.

Αναλυτικότερα, χθες το μεσημέρι, ο δράστης μετέβη στην οικία της 78χρονης, όπου παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, την έπεισε να του παραδώσει ένα χρυσό δαχτυλίδι και μία χρυσή αλυσίδα. Στη συνέχεια ο 32χρονος, χωρίς να γίνει αντιληπτός, αφαίρεσε από το εσωτερικό του σπιτιού το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού οι αστυνομικοί ενήργησαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα, λίγες ώρες αργότερα, να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη.

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Σύλληψη υπηκόου Βουλγαρίας για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια

 

Συνελήφθη, την 22-3-2016 το πρωί, στο Διδυμότειχο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου, 53χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι κατελήφθη να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 118 είδη παρεμπορίου (αξεσουάρ αυτοκινήτου, μπαταρίες, ρολόγια χειρός κ.α.), στερούμενος της απαιτούμενης άδειας. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη παρεμπορίου, ενώ επιβλήθηκε στον δράστη το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.