Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

στυνομικό δελτίο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 24ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013.

24-09-2013
Σύλληψη ενός διακινητή ο οποίος επιχείρησε να προωθήσει στο εσωτερικό της χώρας είκοσι τρεις (23) μη νομίμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (23-9-2013) το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή των Φερών, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 43χρονος ημεδαπός, ο οποίος επιχείρησε να προωθήσει στο εσωτερικό της χώρας είκοσι τρεις (23) μη νόμιμους μετανάστες. Οκτώ (8) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας, επτά (7) υπήκοοι Αφγανιστάν, έξι (6) υπήκοοι Σομαλίας και δύο (2) υπήκοοι Ιράκ.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, εντόπισαν σταθμευμένο ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, με πινακίδες Ηνωμένου Βασιλείου, στο εσωτερικό του οποίου ήταν ο 43χρονος, ενώ πλησίον του ανέμεναν είκοσι τρεις (23) μη νόμιμοι μετανάστες, προκειμένου να επιβιβασθούν. Ο δράστης στη θέα των αστυνομικών προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα και ύστερα από σθεναρή αντίσταση συνελήφθη.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο διακινητής μετέβη στο παραπάνω σημείο, προκειμένου να επιβιβάσει τους μη νόμιμους μετανάστες στο όχημά του και να τους προωθήσει στο εσωτερικό στη χώρας.

Σημειώνεται ότι ο 43χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.


Σύλληψη 53χρονου ημεδαπού για οφειλές προς το Δημόσιο


Συνελήφθη χθες (23-9-2013) το πρωί, στο Διδυμότειχο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, 53χρονος ημεδαπός, πρόεδρος εταιρείας, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του 53χρονου, έχουν βεβαιωθεί χρέη που ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 35.482,83 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.