Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης
Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης
...ποτοποιούμε από το 1893

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Crusta
Crusta
Cucina Ristorante
Β. Αλεξάνδρου 20

Κοκαρίδας Απόστολος
Κοκαρίδας Απόστολος
Γενικός Χειρουργός - Στρατιωτικός Ιατρός
Κ. Παλαιολόγου 34

Artemis
Artemis
Ταβέρνα
Δικαστηρίων 20

Μεσίτες

Homebrain (Εταιρεία Διαχείρισης Ακινήτων)

Homebrain - Εταιρεία Διαχείρισης Ακινήτων
(Εταιρεία Διαχείρισης Ακινήτων)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Ίωνος Δραγούμη 17, Αλεξανδρούπολη
Τηλέφωνο: 2551403532

Η Εταιρεία Homebrain βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη για να κάνει την ζωή σας πιο εύκολη!

Πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία εκμετάλλευσης και διαχείρισης ακινήτων, και τουριστικών καταλυμάτων, η οποία δραστηριοποιείται στην βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη.

Γιατί να την επιλέξετε;

Διότι διαθέτει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων για βραχυχρόνια μίσθωση, που προσφέρουν αύξηση των εσόδων εκμετάλλευσης μέσω Airbnb και άλλων πλατφορμών, ενώ παράλληλα απευθύνεται και σε όλους όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν σταθερό εισόδημα από το ακίνητό τους.

Μέσα από τη δική της πλατφόρμα online booking προσφέρει τη δυνατότητα καταχώρησης και κράτησης ακινήτων με κορυφαία χαρακτηριστικά και προδιαγραφές φιλοξενίας.

Με μεγάλο ποσοστό ιδιόκτητης ακίνητης περιουσίας και διαρκείς επενδύσεις, αντιμετωπίζουν το ακίνητό σας όπως ακριβώς τα δικά τους. Η Homebrain παράγει επενδυτικό προϊόν. Ανακατασκευάζει το ακίνητό σας με τους εξωτερικούς συνεργάτες τους και στη συνέχεια το διαθέτουν προς πώληση, διασφαλίζοντας για εσάς τις καλύτερες προϋποθέσεις αγοράς.

Οι υπηρεσίες τους είναι:

1. Συλλέγουμε όλα τα δεδομένα και στοιχεία της οικίας σας. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, το ύφος, στοιχεία, εξοπλισμό που διαθέτει. Ερευνούμε την περιοχή που βρίσκεται τόσο όσον αφορά το επίπεδο τουριστικού ενδιαφέροντος, την ιστορική αξία αν υπάρχει, το είδος τουρισμού που συγκεντρώνει και καθορίζουμε (σε συνεννόηση και με εσάς) την τιμολογιακή πολιτική. Οι τιμές διαμορφώνονται κατόπιν εξέτασης των εξής παραγόντων:

  • Είδος οικίας
  • ποιότητα κατασκευής
  • παρεχόμενος εξοπλισμός παροχές και ανέσεις
  • προηγούμενη παρουσία και τυχόν υπάρχουσες κριτικές σε online κανάλια
  • αξία περιοχής
  • ζήτηση στην περιοχή
  • ανταγωνισμός περιοχής.

2.Αφού το ακίνητό σας πάρει την έγκριση για να αναλάβουμε την διαχείρισή του, ένα μέλος της HOMEBRAIN, επισκέπτεται τον χώρο σας για να τον φωτογραφίσει. Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες φωτογράφους.

3.Με τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει από εσάς και κατόπιν και δικής μας έρευνας δημιουργούμε προσωποποιημένο οδηγό της οικίας σας ο οποίος αποστέλλεται ηλεκτρονικά σε κάθε επισκέπτη σας πριν την άφιξή του. Το manual οικίας εμπεριέχει όλες τις πληροφορίες, συνοδευόμενες με φωτογραφίες των χώρων της οικίας σας που χρειάζεται ο επισκέπτης σας ώστε να χρησιμοποιήσει με ασφάλεια τους χώρους του σπιτιού σας και να μπορεί να απολαύσει μία απροβλημάτιστη διαμονή.

4.Δημιουργούμε το προφίλ της οικίας σας στο Airbnb, VRBO, Booking, expediκαι σε άλλα κανάλια για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάχυση στην τουριστική αγορά καλύπτοντας μία τεράστια γκάμα υποψήφιων επισκεπτών.  Το προφίλ σας δημιουργείται κατόπιν συνεννόησης μαζί σας και αφού πρώτα έχουμε συλλέξει όλες τις πληροφορίες για το σπίτι και την γύρω περιοχή.

5.Επικοινωνία και ανταλλαγή μηνυμάτων με τους ενδιαφερόμενους για το σπίτι σας σε όλα τα κανάλια και εξυπηρέτησή τους σε ό,τι απορία τυχόν έχουν.

6.Η κοινότητα των vacation rentals έχει δείξει ότι αποτελείται από άτομα που σέβονται τον χώρο που επισκέπτονται. Πάραυτα, πάντα ελέγχουμε την “ποιότητα” του επισκέπτη που ενδιαφέρεται να μείνει στο ακίνητό σας. Συμβουλευόμαστε τις κριτικές που έχει λάβει από προηγούμενους οικοδεσπότες και την συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής μηνυμάτων και μεταξύ μας συνεννόησης.

7.Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι η διαχείριση κρατήσεων. Ειδικά στις περιπτώσεις που ένα ακίνητο βρίσκεται σε πολλά διαφορετικά κανάλια η εργασία του login/logout σε διαφορετικά site, η επικοινωνία με τους επισκέπτες, η καταγραφή των κρατήσεων και μετά η ενημέρωση των υπολοίπων ημερολογίων ένα προς ένα για την αποφυγή διπλοκρατήσεων μπορεί να είναι fulltimejob. Η δική μας ομάδα είναι εκπαιδευμένη γι’ αυτό ώστε εσείς να πετύχετε περισσότερες κρατήσεις χωρίς να σπαταλάτε χρόνο κι ενέργεια.  

8.Απαντάμε άμεσα σε όλα τα αιτήματα των επισκεπτών σας και βρίσκουμε λύσεις σε κάθε αίτημά τους προσπαθώντας να τους απαλλάξουμε από το περιττό άγχος και τρέξιμο. Από το να τους παραλάβει ταξί στο αεροδρόμιο μέχρι να τους περιμένει ένα γκουρμέ πιάτο φαγητό όταν φτάσουν στο σπίτι και μία σειρά άλλων ευκολιών και υπηρεσιών. Επίσης τους αποστέλλουμε χάρτη-οδηγό με τα κυριότερα σημεία της πόλης, αξιοθέατα και τοποθεσίες. 

9.Ένα μέλος της ομάδας μας, ειδικά εκπαιδευμένο, ευπαρουσίαστο και χαμογελαστό περιμένει τους επισκέπτες σας για την άφιξή τους (check-in) ώστε να τους ξεναγήσει στον χώρο σας. Κατά το check out, παραλαμβάνουμε τα κλειδιά και βεβαιωνόμαστε ότι καμία ζημιά δεν έχει προκληθεί στον χώρο.

10.Ο επισκέπτης σας μπορεί να χρειαστεί οτιδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή. Είμαστε διαρκώς διαθέσιμοι για οτιδήποτε προκύψει. Βρισκόμαστε σε επαφή με τον επισκέπτη σας με όποιον τρόπο επιθυμεί. Μέσω portal messaging, email, viber/whatsapp, skype ή κινητό τηλέφωνο ώστε να του λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να έχει ο ίδιος ή με το σπίτι.

11.Διαθέτουμε στην εταιρεία μας καταρτισμένο προσωπικό για τον καθαρισμό της οικίας σας. Στις υπηρεσίες που παρέχουμε στο full πακέτο, ομάδα καθαρισμού επισκέπτεται το σπίτι σας για λογαριασμό σας και με δικό μας συντονισμό ώστε πάντα μετά από κάθε αναχώρηση αυτό να βρίσκεται σε άψογη κατάσταση. Διαθέτουμε επαγγελματίες του χώρου και παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Πατώντας στον σύνδεσμο μπορείτε να δείτε και να μάθετε για διάφορα πακέτα και μεμονομένες υπηρεσίες που παρέχουν.

Η Εταιρεία Ηomebrain κάνει την ζωή σας εύκολη! Εμπιστευτείτε την Εταιρεία Homebrain και δεν θα χάσετε ούτε ευρώ!


Εταιρεία Διαχείρισης Ακινήτων Εταιρεία Διαχείρισης Ακινήτων Εταιρεία Διαχείρισης Ακινήτων Εταιρεία Διαχείρισης Ακινήτων