Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

στυνομικό δελτίο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013.

26-10-2013

Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη σήμερα (26-10-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 24ο χλμ της Εθνικής Οδού Διδυμοτείχου – Αλεξανδρούπολης (ύψος της Μάνδρας), από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες. Δύο (2) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Αφγανιστάν και δύο υπήκοοι Ιράκ και Τουρκμενιστάν.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 24χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του, διαπίστωσαν ότι προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν :

• ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

• το χρηματικό ποσό των 150 δολαρίων ΗΠΑ και 50 ευρώ

• ένα (1) κινητό τηλέφωνο

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

Σύλληψη τριών ημεδαπών για παράνομη διεξαγωγή εράνου

Συνελήφθησαν την 25-10-2013 το μεσημέρι, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 32, 31 και 29 ετών, διότι, ως μέλη μη κερδοσκοπικού συνδέσμου, διενεργούσαν έρανο υπέρ αυτού, χωρίς να κατέχουν την απαιτούμενη άδεια. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 140 περιοδικά, 11 μπλοκ αποδείξεων και το χρηματικό ποσό των 470 Ευρώ.