ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Δελτίο τύπου της 2ας Ιουλίου 2016
Σύλληψη διακινητή ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 4 μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη χθες (1-7-2016) το πρωί, στην Εθνική Οδό Αρδανίου - Ορμενίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες. Η σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 40χρονου περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της κλοπής, καθόσον από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για το παραπάνω όχημα, που οδηγούσε, είχε δηλωθεί κλοπή, την 19-6-2016, σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.
Κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και δύο (2) κινητά τηλέφωνα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.
- Πανελλήνιες 2021: Πώς να φτάσεις βήμα - βήμα στη σχολή και στον κλάδο που σε ενδιαφέρει
(29-05-2021) - Θωρακίζεται η Σαμοθράκη - Νέο περιπολικό σκάφος με ειδικό υγειονομικό εξοπλισμό στο Λιμενικό Σώμα
(29-05-2021) - Πώς θα λειτουργεί το πράσινο πιστοποιητικό και πώς θα το λαμβάνουν οι πολίτες
(29-05-2021) - Παρατείνονται οι εγγραφές & επανεγγραφές στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Αλεξανδρούπολης
(29-05-2021) - Ναυαγοσώστες για 7 παραλίες της Αλεξανδρούπολης αναζητά ο δήμος
(29-05-2021)