Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

στυνομικό δελτίο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 7ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2014.

07-03-2014
Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη την 6-3-2014, το απόγευμα, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι βρέθηκαν στην κατοχή και την οικία του, τρεις (3) συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 2,2 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.


Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη σήμερα (7-3-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Μικρό Δέρειο Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 40χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του, διαπίστωσαν ότι προωθούσε στην ενδοχώρα οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας.


Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έναν μη νόμιμο μετανάστη


Συνελήφθη χθες (6-3-2014) το απόγευμα, στο Σουφλί Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακή Φύλαξης Σουφλίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έναν (1) μη νόμιμο μετανάστη, υπήκοο Γεωργίας.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 40χρονο, διότι καθοδηγούσε, πεζός, έναν μη νόμιμο μετανάστη, προωθώντας τον στο εσωτερικό της χώρας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.