ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Δελτίο τύπου της 8ης Δεκεμβρίου 2015
Συνελήφθησαν 2 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 18 μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθησαν χθες (7-12-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε επαρχιακή οδό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 52 και 22 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας δεκαοκτώ (18) μη νόμιμους μετανάστες. Δεκαέξι (16) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράκ και δύο (2) υπήκοοι Συρίας.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες και να μεταφέρουν με αυτό, παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, συνολικά δεκαοκτώ (18) μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.
- Πανηγυρίζει το Παρεκκλήσι του Αγίου Κυπριανού στην Αλεξανδρούπολη
(30-09-2025) - Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025)
EN
TR






