Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
VARTAN

Κάτι τρέχει στον Έβρο

ΔΕΥΑΑ: Αλλάζει το ωράριο εξυπηρέτησης του κοινού

ΔΕΥΑΑ: Αλλάζει το ωράριο εξυπηρέτησης του κοινού

16-11-2020

Η ΔΕΥΑΑ της Αλεξανδρούπολης αλλάζει ωράριο λειτουργίας, πρόκειται για ένα μέτρο που εφαρμόζεται από σήμερα για την αποφυγή διάδοσης του νέου κορονοϊού. Ολοήμερη θα είναι πλέον η εξυπηρέτηση των κατοίκων της πόλης. Παράλληλα για τις ευπαθείς ομάδες, παρέχεται μια νέα έξυπνη και εύκολη εξυπηρέτηση για τους πελάτες της ΔΕΥΑΑ που δεν είναι εφικτό να βγούνε από την οικία τους.

Aκολουθεί σχετική ανακοίνωση:

Προκειμένου να αποφεύγεται ο συχρωτισμός τόσο των υπαλλήλων στην υπηρεσία, όσο και των δημοτών που προσέρχονται στο κτίριο Διοίκησης της Δ.Ε.Υ.Α.Α. για την εξυπηρέτησή τους, με κυρίαρχο σκοπό την προστασία της υγείας των εργαζομένων αλλά και της δημόσιας υγείας αποφασίστηκε η παροχή εργασίας όσων εργάζονται στο κτίριο διοίκησης της Δ.Ε.Υ.Α.Α. σε δυο διακριτές βάρδιες.

Με αυτό το σχέδιο λειτουργίας της Δ.Ε.Υ.Α.Α., οι καταναλωτές και οι οικονομικοί φορείς που συμβάλλονται με την επιχείρηση, θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από τις 07.00 π.μ. έως τις 10.00 μ.μ. όλες τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) και έτσι επιχειρείται η μείωση του συνωστισμού στην αναμονή για την εξυπηρέτηση των δημοτών.

Παρά τις αυξημένες υπηρεσίες προτείνεται η ηλεκτρονική επικοινωνία στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των υπαλλήλων και η τηλεφωνική επικοινωνία για την διευθέτηση των αναγκών σας και συστήνεται η ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμών.
Δείτε εδώ

Ώρες λειτουργίας ταμείου: 07.30 έως 21.00 | Από τις 15.00 μέχρι 21.00 μόνο με κάρτα.

Επισκέψεις καταναλωτών και οικονομικών φορέων γίνοναι μόνον κατόπιν ραντεβού τις ώρες που επιτρέπεται η κυκλοφορία με αποστολή μηνύματος στο 13033 με λόγο εξόδου τον αριθμό 3.

Εξυπηρέτηση καταναλωτών/ οικονομικών φορέων:

Προσέλευση από τις 07.00π.μ. -10.00μ.μ. μόνο κατόπιν ραντεβού (255124018)
Λογιστήριο/Προμηθειών: 07.00π.μ.-10.00μ.μ. μόνο κατόπιν ραντεβού (2551029163,2551082023)

Επιπροσθέτως, η Δ.Ε.Υ.Α.Α. έχει εξοπλιστεί με το κατάλληλο μηχανισμό για την εξυπηρέτηση ευπαθών ομάδων του Δήμου μας. Παρέχεται η δυνατότητα, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, για συνανθρώπους μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και δεν έχουν κοντά τους δικούς τους ανθρώπους να τους εξυπηρετήσουν, να γίνεται απομακρυσμένη πληρωμή, με υπάλληλο της Δ.Ε.Υ.Α.Α να επισκέπτεται την οικία του δημότη και να αποπληρώνει τον λογαριασμό του. Η χρήση αυτής της υπηρεσίας θα γίνει για πληρωμές μόνον με κάρτα για την ασφάλεια των συναλλαγών.

Η πληρωμή λογαριασμού μπορεί να γίνεται ηλεκτρονικά με τους εξής τρόπους:

  • Mέσω internet με χρήση πιστωτικής , χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας από την ιστοσελίδα της Δ.Ε.Υ.Α.Α. www.deyaalex.gr
  • Μέσω e-banking
  • Μέσω της ΝΕΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ που εξυπηρετεί ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης και δίνεται η δυνατότητα με τηλεφωνική επικοινωνία να επισκεφτεί το χώρο σας, υπάλληλος της Δ.Ε.Υ.Α.Α. και να αποπληρώσετε τον τρέχοντα λογαριασμό σας μέσω μηχανήματος POS.

Η είσοδος στους χώρους της Δ.Ε.Υ.Α.Α. θα γίνεται μόνον με τη χρήση μάσκας.
Εξυπηρέτηση Καταναλωτών: 2551 024 018