Σήμερα είναι: Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish
ΚΡΟΝΟΣ ALL4U JOY

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του προέδρου της Λέσχης Αλεξανδρουπολιτών κ. Νίκου Μανδάνη με τον Αλκιβιάδη Στεφανής και τον Μέραρχο της 12ης ΜΚ κ. Χρήστο Μπούφη
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του προέδρου της Λέσχης Αλεξανδρουπολιτών κ. Νίκου Μανδάνη με τον Αλκιβιάδη Στεφανής και τον Μέραρχο της 12ης ΜΚ κ. Χρήστο Μπούφη

Δημιουργείται Πολεμικό Μουσείο στην Αλεξανδρούπολη

22-08-2020

Ξανά έρχεται στην επιφάνεια η συζήτηση με θέμα την δημιουργία Πολεμικού Μουσείο στην Αλεξανδρούπολη. Στον μήνα Ιουλίου είχε συναντηθεί ο πρόεδρος της Λέσχης Ν.Δ.Μανδάνης, ο αντιπρόεδρος Κ.Παλλακίδης, η Γ.Γ. Α.Ορδουμποζάνη και το μέλος Μ.Κογιουμτζής.

Επίκεντρο της συζήτησης ήταν οι δραστηριότητες της Λέσχης και η ίδρυση Πολεμικού Μουσείου στην Αλεξανδρούπολη.

Αξίζει να αναφερθεί οτί η Αλεξανδρούπολη  είναι η μόνη πρωτεύουσα Νομού, η οποία δεν έχει Πολεμικό Μουσείο.

Αυτή τη φορά με τον έρχομό του στην Αλεξανδρούπολη, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής που έφτασε στον Έβρο αυτές τις μέρες οριστηκοποιήθηκε το θέμα σχετικά με την δημιουργία του πρώτου Πολεμικού Μουσείου στον Έβρο!

Ο πρόεδρος της Λέσχης Αλεξανδρουπολιτών Νίκος Μανδάνης συναντήθηκε χθές ημέρα Παρασκευή 21 Αυγούστου υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, έπειτα από συζητήσεις και αφού διευθετήθηκαν και άλλα ζητήματα, ορίστηκε ο επίσημος χώρος όπου θα δημιουργηθεί το Πολεμικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης.

Ο χώρος που θα βρίσκεται  το μουσείο είναι εντός του Στρατοπέδου "ΖΗΣΗ" σε ειδικά διαμορφωμένο μέρος, το οποίο το διέθεσε απλόχερα ο Ελληνικός Στρατός.

Φ.Δούκογλου