Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η ομάδα προ των οχημάτων τους
Η ομάδα προ των οχημάτων τους

Διακρίσεις σε πρωτάθλημα για την ιστιοπλοϊκή ομάδα του Ν.Ο.Α.

29-03-2018

Με επιτυχίες επέστεψε η ιστιοπλοϊκή ομάδα του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης από το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδας "Laser 4.7" & "Optimist", που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καβάλας Δήμου Παγγαίου στις 23-24, και 25 Μαρτίου στην Νέα Ηρακλείτσα. Ο Ν.Ο.Α. συμμετείχε με 15 αθλητές συνολικά και στις δύο κατηγορίες, ενώ το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με 8 ιστιοδρομίες σε όλες τις κατηγορίες.

Πολλοί ήταν οι μικροί αθλητές του Ν.Ο.Α. που συμμετείχαν σε κούρσες της κατηγορίας "Optimist" και κατάφεραν να τερματίσουν, έχοντας δη εγγραφεί στις ακαδημίες μόλις το περασμένο καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, στην εν λόγω κατηγορία συμμετείχαν οι αθλητές : Κασαπίδης Θανάσης, Βαγγέλης Αργύρης, Παλακίδης Σταύρος, Σολωμού Δήμητρα, Σειμένης Θεόδωρος, Γιαγλής Μάριος, Κατσίκη Ηώ, Αχυρκίδης Ρωμανός, Δαγκάλης Θεόδωρος, Παπαιωάνου Δημητριος, Μποζατζίδης Φοίβος και Κατσίκης Κωσταντίνος.

Στα "Laser 4.7", την 3η θέση στα αγόρια και 5η θέση γενικής κατέκτησε ο αθλητής του ομίλου, Πολυχρόνης Γιαννακίδης, εξασφαλίζοντας έτσι για άλλη μία φορά την συμμετοχή του στην προεθνική. Να σημειωθεί επίσης πως ο αθλητής Παναγιώτης Μουμτζίδης κατέκτησε την 38η θέση στην πρώτη του συμμετοχή σε επίσημο πρωτάθλημα.

Την προσπάθεια και τον συντονισμό της ομάδας ενορχήστρωσε ο προπονητής Βασίλης Λύρας και η βοηθός του Κωνσταντίνα Καιρίδη.