Σήμερα είναι: Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020
greek english turkish
ΙΚΤΕΟ KOYKORAVAS ΕΠΙΠΛΟΡΑΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Προσπάθεια περισυλλογής των ανθρώπινων μελών από τις γραμμές του τρένου
Προσπάθεια περισυλλογής των ανθρώπινων μελών από τις γραμμές του τρένου

Διαμελισμένες ανθρώπινες σoροί στις γραμμές τρένου που ξεκίνησε από την Αλεξανδρούπολη

27-11-2018

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι οδηγοί της αμαξοστοιχίας που ξεκίνησε από τον Έβρο με κατεύθυνση το Νομό Ροδόπης.

Στις γραμμές του τρένου κείτονταν ανθρώπινες σoροί, μερικές εκ των οποίων διαμελισμένες. Το πολύνεκρο δυστύχημα έλαβε χώρα κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφού ο τραγικός απολογισμός του ανακαλύφθηκε με το πρώτο φως της ημέρας.

Οι μέχρι στιγμής εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 3 με 4 νεαρής ηλικίας άνδρες, πιθανότατα παράτυπους μετανάστες, που διαμελίστηκαν από αμαξοστοιχία κατά τις βραδινές ώρες στη σιδηροδρομική γραμμή Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής στο ύψος της διασταύρωσης της Βέννας του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών.

Στο σημείο έφτασαν διασώστες του ΕΚΑΒ, όπως και δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, που κάνουν προσπάθεια περισυλλογής των ανθρώπινων μελών, προκειμένου να γίνει εξέταση από τον ιατροδικαστή.

Ο Ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης πρόκειται να προβεί στην εξέταση των σορών αργότερα μέσα στην ημέρα, και θα είναι σε θέση να κάνει την πρώτη εκτίμηση το απόγευμα.

Μαρίνα Κριτού