Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
LIDL

Κάτι τρέχει στον Έβρο

το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης και Τεχνολογίας "ΟΔΥΣΣΕΑΣ" θα βρίσκεται στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.
το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης και Τεχνολογίας "ΟΔΥΣΣΕΑΣ" θα βρίσκεται στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας "Το χαμόγελο του παιδιού" στην Αλεξανδρούπολη

27-03-2025

Στο πλαίσιο της δράσης Εθελοντικής Αιμοδοσίας "Το χαμόγελο του παιδιού", το Σάββατο 29 Μαρτίου 2025 και ώρες 08.30' έως 13.30' στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία και ενημέρωση για τη δωρεά Αιμοποιητικών Κυττάρων (Μυελού των Οστών).

Η δράση υλοποιείται στο 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης και Τεχνολογίας "ΟΔΥΣΣΕΑΣ" το οποίο θα έχει διαμορφωθεί ειδικά για την άνετη και ασφαλή υποδοχή των εθελοντών/ριών αιμοδοτών/ριών.

Με στόχο την αποφυγή συνωστισμού και την εξυπηρέτηση των αιμοδοτών/ριών, σας προτρέπουμε να κλείσετε το ραντεβού σας ατομικά η ομαδικά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας:
https://bit.ly/gamogelo_alexandroupoli

ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ

Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι οι αιμοδότες/ριες που δεν έχουν κλείσει ραντεβού, θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα.

Η δράση υλοποιείται με την πολύτιμη συνεργασία της Αιματολογικής κλινικής του Π.Γ.Ν.Α, του τμήματος Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν.Α και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης.