Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Δωρεά 25 τόνων νοσοκομειακού & ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στα νοσοκομεία του Έβρου

Δωρεά 25 τόνων νοσοκομειακού & ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στα νοσοκομεία του Έβρου

01-05-2020

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Παραδεισίου «Αγία Μαρίνα» προχώρησε σε μια ακόμη μεγάλη πράξη ανθρωπιάς δωρίζοντας 25 τόννους Νοσοκομειακού  εξοπλισμού στα στρατιωτικά και πολιτικά νοσοκομεία του Έβρου.

Συγκεκριμένα παραδώθηκαν 13 τόννοι νοσοκομειακού και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο νοσοκομείο  Διδυμοτείχου και  12 τόννοι στα δύο στρατιωτικά νοσοκομεία ΚΙΧΝΕ  219 και ΚΙΧΝΕ  216 Αλεξανδρούπολης, στο χρονικό διάστημα από 4 Μαρτίου έως 4  Απριλίου 2020.

Η Πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Παραδεισίου «Αγία Μαρίνα» κ. Αναστασία Σταυριανού-Γεωργιάδη αναφέρει σχετικά: "΄Εχουμε  εξαιρετικούς  φίλους  συνεργάτες  στην  Σουηδία    την, human  bridge  που  τους  ευχαριστούμε  πολύ για  την  αγάπη  τους  και  την  τεράστια    προσφορά  τους  στην  Ελλάδα  και ιδιαίτερα  στην  Ρόδο και  εξαιρετική  συνεργασία   επίσης με  τα  νοσοκομεία  της  Σουηδίας."

Ακολουθεί ευχαριστήρια  επιστολή από τον διοικητή του στρατιωτικού νοσοκομείου ΚΙΧΝΕ  216

216 ΚΙΝΗΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ
Αλεξανδρούπολη 15 Απριλίου 2020

Προς: Κυρία Αναστασία Σταυριανού - Γεωργιάδη, Πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Παραδεισίου «Αγία Μαρίνα».

Κυρία Πρόεδρε,
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου για τη δωρεά υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο μας.
Η προσφορά σας έρχεται σε μία κρίσιμη περίοδο για το Υγειονομικό Σώμα και την ακριτική περιοχή του Έβρου και αποτελεί μια ακόμα έμπρακτη απόδειξη της πλούσιας φιλανθρωπικής δράσης του Συλλόγου σας και του ενδιαφέροντος σας στην βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών υγείας.
Ευελπιστώ πως η τόσο ευγενική και γενναιόδωρη προσφοράς σας θα βρει μιμητές προκειμένου να αναβαθμίσουμε περαιτέρω τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας. Σας εύχομαι δύναμη και υγεία προκειμένου να συνεχίσετε το θεάρεστο έργο σας.

Με τιμή
Ο Διευθυντής
Θωμάς Μίχος
Γενικός Αρχίατρος

 

Ακολουθεί ευχαριστήρια  επιστολή από τον διοικητή του στρατιωτικού νοσοκομείου ΚΙΧΝΕ  219

219 Κινητό Χειρουργικό Νοσοκομείο Εκστρατείας Διδυμότειχο, 03 Απριλίου 2020

Προς κ. Αναστασία Σταυριανού-Γεωργιάδη, Πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Παραδεισίου «Αγία Μαρίνα»

Κυρία Πρόεδρε,

Επιτρέψτε μου να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη για την σημαντική δωρεά σας που μας παραδόθηκε για την κάλυψη αναγκών του Νοσοκομείου σε ιατρικό και υγειονομικό εξοπλισμό.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας με την οποία το προσωπικό του Νοσοκομείου μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στον τομέα της περίθαλψης, ανταποκρινόμενο όχι μόνο στις ανάγκες του στρατιωτικού προσωπικού αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Μια δωρεά, που στις δύσκολες εποχές που ζούμε για τον τόπο, αποτελεί για ακόμη μια φορά μια έμπρακτη απόδειξη της ανθρωπιστικής δράσης του Συλλόγου σας, στην προάσπιση και ενδυνάμωση της δημόσιας υγείας.

Παράλληλα οφείλω να ευχαριστήσω την οργάνωση "Human Bridge" της οποίας είστε εκπρόσωπος στην Ελλάδα, το Σουηδικό κράτος και τα Σουηδικά Νοσοκομεία για την συμπαράστασή τους στο Ελληνικό κράτος καθώς και τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου για την συμβολή του στην επίτευξη αυτής της δράσης.

Σας εύχομαι υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία για την επίτευξη των σκοπών και των στόχων σας.

Με τιμή
Ο Διευθυντής
Κρίτων Μανδαλίδης
Γενικός Αρχίατρος