Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Εκ νέου αποστολή βοήθειας-δωρεάς προς το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης.
Εκ νέου αποστολή βοήθειας-δωρεάς προς το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης.

Δωρεά τροφίμων από την Ι.Μ. Βατοπεδίου στο συσσίτιο της Μητρόπολης Αλεξ/πολης.

08-01-2015

Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του και τις ευχαριστίες του προς την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου εκφράζει με επιστολή του ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος προς τον Καθηγούμενο της Μονής του Αγίου Όρους, Αρχιμανδρίτη π. Εφραίμ. Το ευχαριστήριο του Μητροπολίτου μας στάλθηκε με αφορμή την εκ νέου αποστολή βοήθειας-δωρεάς προς το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητροπόλεως με προορισμό το κεντρικό συσσίτιο, από το οποίο καθημερινά διανέμονται 300 μερίδες φαγητού σε άτομα και οικογένειες συμπολιτών μας, οι οποίοι – δυστυχώς – έχουν πραγματική ανάγκη αυτής της βοήθειας.

Η δωρεά της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου περιλαμβάνει ένα τόνο κοτόπουλα και 300 κιλά τυρί και καταδεικνύει για ακόμη μία φορά την «αποδεδειγμένη στήριξή της μοναστικής αδελφότητας προς το κοινωνικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος.

Να σημειωθεί ότι η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου τα τελευταία χρόνια έχει σταθεί δίπλα στο φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως (όπως και άλλων Μητροπόλεων) ενισχύοντας και καλύπτοντας μεγάλο μέρος των αναγκών τόσο στο συσσίτιο όσο και στα Ιδρύματά της με την αποστολή δωρεών.