Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Το Εργατικό Κέντρο Έβρου.
Το Εργατικό Κέντρο Έβρου.

Δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον κορονοϊό στους εργαζομένους του Εργατικού Κέντρου Έβρου

25-01-2021

Συνεχίζονται οι έλεγχοι κατά του κορονοϊού στην Αλεξανδρούπολη. Στα πλαίσια των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση και τη μείωση της εξάπλωσης της νόσου Covid-19, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), διοργανώνει δωρεάν μαζικές δειγματοληψίες (rapid tests) για τον κορωνοϊό σε όλα τα μέλη του.

Οι δειγματοληψίες θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021, από τις 10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. από κλιμάκιο ΚΟΜΥ Αλεξανδρούπολης του ΕΟΔΥ στον πρώτο όροφο του Εργατικού Κέντρου στην οδό Λ. Δημοκρατίας 372.

Για τη μετακίνησή τους με σκοπό τη συμμετοχή στη δειγματοληψία, οι εργαζόμενοι θα αποστέλλουν sms με αριθμό 1 στο 13033.

Θα προσέρχονται στο προαναφερόμενο σημείο, φορώντας μάσκα, έχοντας μαζί τους τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ και δηλώνοντας το κινητό τους τηλέφωνο. Έπειτα, θα υποβάλλονται στην εξ αποστάσεως θερμομέτρηση και λήψη του δείγματος για τον κορωνοϊό.

Τα αρνητικά αποτελέσματα των τεστ θα γνωστοποιηθούν στους συμμετέχοντες εργαζόμενους μέσω SMS, ενώ όσοι είναι θετικοί στο ιό θα ενημερωθούν μέσω τηλεφώνου. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε στα τηλέφωνα του Εργατικού Κέντρου 2551026274 και 2551081439.