Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Σταύρος Κασαμπαλής από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ο Βασίλης Μούχλιας από τον Έβρο Σουφλίου.
Ο Σταύρος Κασαμπαλής από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ο Βασίλης Μούχλιας από τον Έβρο Σουφλίου.

Δύο Eβρίτες στην Εθνική Ομάδα Εφήβων Volley.

15-07-2013
Ο Σταύρος Κασαμπαλής από τον "Εθνικό" Αλεξανδρούπολης και ο Βασίλης Μούχλιας από τον "Έβρο Σουφλίου" είναι τα δυο πρόσωπα από τον Έβρο που στελεχώνουν την Εθνική ομάδα των Εφήβων volley, η οποία θα συμμετέχει στο Βαλκανικό πρωτάθλημα. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος ανακοίνωσε τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων (ουσιαστικά πρόκειται για την Εθνική Παίδων, η οποία σε λίγους μήνες θα διεκδικήσει ως Εθνική Εφήβων την πρόκριση της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα) εν όψει της συμμετοχής της στο Βαλκανικό.

Η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 19-30 Ιουλίου στην Πτολεμαΐδα. Να θυμίσουμε ότι ο Κασαμπαλής αποτελεί σταθερή επιλογή πλέον και θα αποτελέσει το κινητήριο άξονα που θα καθοδηγήσει αγωνιστικά την ομάδα των διεθνών μας.

Αναλυτικά οι επιλογές του κ. Δρίκου:

Πασαδόροι: Κασαμπαλής Σταύρος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Θεοδόσης Ηλίας (Ηρακλής)
Ακραίοι: Καρασαβίδης Βασίλης (Επίκουρος Πολίχνης). Κωστόπουλος Βασίλης (Πανερυθραϊκός), Ιωαννίδης Γιάννης (Επίκουρος Πολίχνης), Μούχλιας Βασίλης (Έβρος Σουφλίου). Σπυριούνης Κυριάκος (Μίλωνας)
Κεντρικοί: Τουρνάκης Αλέξανδρος (Μίλωνας), Βουλκίδης Θόδωρος (Νίκη Αιγινίου), Παπάζογλου Θανάσης (Επίκουρος Πολίχνης)
Διαγώνιοι: Τζιουμάκας Γιώργος (Ηρακλής), Κόκκινος Βαγγέλης (Περσέας)
Λίμπερο: Τσαδήμας Θόδωρος (Φθία), Τσιράκης Οδυσσέας (Ηρακλής).

Το Βαλκανικό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το διάστημα 31/7 – 4/8 στην πόλη Κλάντοβο της Σερβίας και η Εθνική θα αγωνιστεί στον α’ όμιλο της διοργάνωσης μαζί με Ρουμανία, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία ενώ στο β’ όμιλο συμμετέχουν οι Σερβία, Σκόπια, Βοσνία, Τουρκία.

Εν τω μεταξύ πέντε αθλητές από τον Έβρο κλήθηκαν στην συγκεντρωτική προπόνηση στην Πτολεμαΐδα για τη συγκρότηση της Εθνικής Παίδων. Συνολικά 36 αθλητές των προεθνικών ομάδων αγοριών επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στην μίνι προετοιμασία που θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 19 Ιουλίου 2013.

Συγκεκριμένα, οι αθλητές που θα συμμετάσχουν από τη Θράκη και πιο συγκεκριμένα από τις δυο ομάδες του νομού Έβρου Εθνικού και Α.Ο. Ορεστιάδας είναι οι εξής: Σωκράτης Χαραλαμπίδης (Εθνικός Αλεξ.), Κωνσταντίνος Τέλιος (Εθνικός Αλεξ.), Παρασκευάς Τσέλιος (Εθνικός Αλεξ), Καραφύλλης Στογίδης (ΑΟ Ορεστιάδας), Κωνσταντίνος Ρασγέλης (ΑΟ Ορεστιάδας)

Όλοι οι κληθέντες αθλητές στην συγκεντρωτική προετοιμασία των προεθνικών ομάδων είναι υποψήφιοι να παραμείνουν στην Πτολεμαΐδα έως τις 30/7
για συνέχιση της προετοιμασίας με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Σωτήρη Δρίκο, εάν και εφόσον αξιολογηθούν και επιλεχθούν για το σκοπό αυτό.
Πηγή: Εφημερίδα Γνώμη