Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Δύο ημιυπόγειοι κάδοι "απομακρύνθηκαν" από την Δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης

Δύο ημιυπόγειοι κάδοι "απομακρύνθηκαν" από την Δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης

26-09-2020

Απομακρύνθηκαν χθες το πρωί από συνεργεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης οι δύο ημιυπόγειοι κάδοι επί των οδών Κ. Παλαιολόγου και Κομνηνών.

Η ενέργεια εντάσσεται στον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για την απομάκρυνση και εγκατάσταση σε νέες θέσεις των ημιυπόγειων κάδων σύμμεικτων απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών. Οι ημιυπόγειοι κάδοι που θα απομακρυνθούν από τις θέσεις που βρίσκονται σήμερα βρίσκονται στην παραλιακή οδό (Απολλωνιάδος – Μεγ. Αλεξάνδρου), στη Λ. Δημοκρατίας και στις οδούς Βενιζέλου, Παλαιολόγου, Εθν. Αντίστασης, και Χαρ. Τρικούπη.

Οι νέες θέσεις των κάδων αυτών βρίσκονται στους οικισμούς Μαΐστρος, Απαλός, Αμφιτρίτη, Νίψα, Λουτρός, Άνθεια, Παλαγία, Άβαντας, Μάκρη, Δίκελλα, Ν. Χηλή αλλά και στην περιοχή του Πάρκου Αλτιναλμάζη και του Αγ. Βασιλείου, εντός του αστικού ιστού της πόλης της Αλεξανδρούπολης.

Οι θέσεις από τις οποίες οι κάδοι θα απομακρυνθούν θα αποκατασταθούν με επίχωση αδρανών υλικών και χρήση οπλισμένου σκυροδέματος, ενώ θα στρωθούν και πλάκες πεζοδρομίου όπου αυτό απαιτείται.

Δείτε το "ξήλωμα" των ημιυπόγειων κάδων μέσα από την κάμερα του e-evros.gr αλλά και τις δηλώσεις του Δημάρχου της πόλης:

Δύο ημιυπόγειοι κάδοι "απομακρύνθηκαν" από την Δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης Δύο ημιυπόγειοι κάδοι "απομακρύνθηκαν" από την Δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης