Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
VARTAN

Αθλητικά Νέα

Δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να κάνουμε την ανατροπή αλλά στα μάτια μου αυτή η ομάδα είναι ήδη η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ!
Δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να κάνουμε την ανατροπή αλλά στα μάτια μου αυτή η ομάδα είναι ήδη η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ!

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Ψηλά το κεφάλι!

29-04-2014

Είναι πραγματικά κρίμα μετά από τέτοια προσπάθεια και τέτοια εξέλιξη στα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό ο Εθνικός να μη καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο διπλό που θα τον έκανε φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Θανάση Μουστακίδη παρουσιάστηκαν πανέτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά στους πρώτους τελικούς παίζοντας εκπληκτικό βόλλεϋ κατά διαστήματα αλλά στο τέλος οι ίδιοι οι παίκτες αδίκησαν τον εαυτό τους μη μπορώντας να καθαρίσουν τα ματς σε καθοριστικά σημεία των παιχνιδιών όπου και με μία νίκη θα έπαιρνε άλλη τροπή η σειρά των αγώνων. Ο Εθνικός αγωνίστηκε με τις καταλληλότερες συνθήκες, ήταν ξεκούραστος και είχε απέναντι έναν πληγωμένο και κουρασμένο Ολυμπιακό και όταν τους παίζεις υπό τέτοιες συνθήκες πρέπει να τους αποτελειώνεις διαφορετικά όπως και έγινε υπάρχουν παίκτες σαν τον Γιορντάνοφ και τον Χριστοφιδέλη που με την προσωπικότητα τους μπορούν να αλλάξουν τη ροή ενός αγώνα.

Απογοήτευση δεν πρέπει να υπάρχει, η Αλεξανδρούπολη ζει πρωτόγνωρες στιγμές, άνθρωποι ταξίδεψαν οδικώς ως την Αθήνα, όλες οι καφετέριες ήταν γεμάτες από κόσμο που ήθελε να δει τον Εθνικό να αγωνίζεται για το πρωτάθλημα και να πανηγυρίζει κάθε πόντο σαν να ήταν και αυτοί εκεί!

Η σειρά των τελικών περνάει το Σάββατο πλέον στην έδρα μας.

Δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να κάνουμε την ανατροπή αλλά στα μάτια μου αυτή η ομάδα είναι ήδη η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ! Μας κάνουνε περήφανους και θα τους κάνουμε και εμείς γιατί θα είμαστε εκεί να τους στηρίξουμε, να τους χειροκροτήσουμε και να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα τι σημαίνει βόλλευ για την Αλεξανδρούπολη!