ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο

Έβρος: Ξεκινούν οι αιτήσεις από τους παραγωγούς για καταγραφή ζημιών λόγω παγετού
30-03-2022
Ο Δήμος Σουφλίου εξέδωσε ανακοίνωση πως ξεκινούν οι αιτήσεις από τους παραγωγούς οι οποίοι υπέστησαν ζημιές στις χειμερινές καλλιέργειες σιτηρών και λοιπές χειμερινες καλλιέργειες εξαιτίας του παγετού.
Συγκεκριμένα την Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 και την Τρίτη 5 Απριλίου 2022 μπορούν να προσέλθουν οι παραγωγοί στον αρμόδιο ανταποκριτή του ΕΛ.Γ.Α. προκειμένου να υποβάλουν δηλώσεις ζημίας.
Η ανακοίνωση καταλήγει αναφέροντας πως "Προς αποφυγή περιτών δηλώσεων παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν μόνο εκείνα τα αγροκτήματα που υπέστησαν πραγματική ζημία από τον παγετό".
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:
"Από τον ΕΛ.Γ.Α. καλούνται οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί της Π.Ε. ΕΒΡΟΥ των οποίων οι καλλιέργειες ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΣΙΤΗΡΩΝ και λοιπές χειμερινες καλλιέργειες ζημιώθηκαν από τον ΠΑΓΕΤΟ της 20/3/2022 να προσέλθουν στον αρμόδιο ανταποκριτή του ΕΛ.Γ.Α. προκειμένου να υποβάλουν δηλώσεις ζημίας,την ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022 και την ΤΡΙΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022.
Υ.Γ.:Προς αποφυγή περιτών δηλώσεων παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν μόνο εκείνα τα αγροκτήματα που υπέστησαν πραγματική ζημία από τον παγετό".
σαν σημερα
- Παγκόσμιο πρωτάθλημα beach handball: Με δύο Αλεξανδρουπολίτες στην σύνθεση της η Εθνική ανδρών
(08-06-2022) - Εικόνες ντροπής στο θέατρο Αλτιναλμάζη - "μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα" για το Δήμο (video)
(08-06-2022) - Το Κέντρο Χειροτεχνίας Οικοτεχνίας Φυλακτού ξανά άνοιξε τις πόρτες του!
(08-06-2022) - Η Αλεξανδρούπολη και ο σχεδιασμός του παρελθόντος
(08-06-2022) - 10 ανεμογεννήτριες θα εγκατασταθούν στον Πέπλο - Η Λαϊκή Συσπείρωση "κρούει τον κώδωνα του κινδύνου"
(08-06-2022)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ