Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Το ρωσικό ελικόπτερο τύπου Kamov 32c, έφτασε στην Αλεξανδρούπολη
Το ρωσικό ελικόπτερο τύπου Kamov 32c, έφτασε στην Αλεξανδρούπολη

Έβρος: Έφτασε επιτέλους το πυροσβεστικό ελικόπτερο

14-08-2017

Με περισσότερο από 2 μήνες καθυστέρηση, ικανοποιήθηκε το αίτημα των τοπικών αρχών του Έβρου, έπειτα από τις έντονες διαμαρτυρίες, για την έλευση του πυροσβεστικού ελικοπτέρου στο αεροδρόμιο "Δημόκριτος" της Αλεξανδρούπολης.

Το ρωσικό ελικόπτερο τύπου Kamov 32c, έφτασε στην Αλεξανδρούπολη, χθες, Κυριακή 13 Αυγούστου, το απόγευμα και θα μείνει ως το τέλος της αντιπυρικής περιόδου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Πέτροβιτς ανέφερε: 

"Στην καταπολέμηση των δασικών πυρκαγιών στην περιοχή μας, θα συνδράμει από σήμερα, στο έργο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας, το ρωσικό ελικόπτερο τύπου Kamov 32c.

Το πυροσβεστικό ελικόπτερο προσγειώθηκε χθες στο αεροδρόμιο Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης, μετα και τις έντονες διαμαρτυρίες μας, για το σοβαρό έλλειμα που υπήρχε επί 2,5 μηνες στον τομέα της αεροπυρόσβεσης, στην περιφέρεια Αν. Μακεδονίας - Θράκης".

Ευτυχώς έως τώρα, εκτός από μία - δυό περιπτώσεις που χρειάστηκαν εναέρια μέσα για κατάσβεση φωτιάς, κυλάει μια σχετικά ήσυχη αντιπυρική περίοδος στον Έβρο και ευχή όλων είναι να παραμείνει έτσι!

Όλια Γκαντανίδου