Σήμερα είναι: Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
greek english turkish
ALL4U Δερέμπεης μικρό ΚΡΟΝΟΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Έβρος: Εγκρίθηκε το πρόγραμμα για τη βελτίωση του επαρχιακού δρόμου Κομάρων – Ελιάς

Έβρος: Εγκρίθηκε το πρόγραμμα για τη βελτίωση του επαρχιακού δρόμου Κομάρων – Ελιάς

23-09-2016

Παρουσία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Γιώργου Παυλίδη, των χωρικών Αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Πέτροβιτσ, Μέτιου, Ζαγναφέρη, Μαρκόπουλου και Πατακάκη, των θεματικών Αντιπεριφερειαρχών κ. Ευφραιμίδη, κας. Χειράκη, κας Δημούδη αλλά και του Προέδρου του ΠΣ. Κ. Αντωνιάδη και της Εκτελεστικής Γραμματέας κας. Ζωής Κοσμίδου συνήλθε χθες 21/9/2016 σε τακτική συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας, στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή. 

Τα θέματα που εξετάστηκαν αφορούσαν ένταξη δράσεων στο ετήσιο πρόγραμμα της ΠΑΜΘ κυρίως τους Τομείς του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και του Τουρισμού.

Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι στην προτεινόμενη τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος της ΠΑΜΘ εγκρίθηκαν επίσης τρία νέα έργα υποδομής. Για την Π.Ε. Έβρου εγκρίθηκε η βελτίωση επαρχιακού δρόμου Κομάρων – Ελιάς. Τα άλλα δύο έργα είναι για την Π. Ε. Καβάλας και Ξάνθης.

Τα έργα αναμένεται να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ, σύμφωνα με την εισήγηση που θα φέρει στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου η περιφερειακή αρχή.

Γενική συζήτηση έγινε επίσης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε Περιφερειακή Ενότητα και δόθηκαν κατευθύνσεις από τον Περιφερειάρχη για την επίλυσή τους.