Κάτι τρέχει στον Έβρο
Εφιάλτης για ανήλικη από το Διδυμότειχο: Τον γνώρισε στο Facebook, συναντήθηκαν και... την βίασε!
Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε το Σάββατο 26/10 μία 15χρονη κοπέλα από οικισμό του Διδυμοτείχου στα χέρια ενός 31χρονου, τον οποίο γνώρισε στα social media, τον εμπιστεύτηκε και βγήκε ραντεβού μαζί του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του e-evros.gr η ανήλικη γνώρισε μέσω Facebook έναν νεαρό άνδρα, ο οποίος της ζήτησε να συναντηθούν στο δάσος της Τσίγγλας στο Διδυμότειχο προκειμένου να γνωριστούν από κοντά. Εκεί ο δράστης της ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά και όταν αυτή αρνήθηκε και προσπάθησε να φύγει την βίασε.
Το κορίτσι, σε άθλια κατάσταση ειδοποίησε τους γονείς της και αυτοί με την σειρά τους κατήγγειλαν το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα Διδυμοτείχου.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές και την επόμενη ημέρα Κυριακή 27/10 η Ασφάλεια της Αλεξανδρούπολης εντόπισε και συνέλαβε τον δράστη.
Πρόκειται για έναν μουσουλμάνο από την Αλέξανδρούπολη ο οποίος θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ορεστιάδας.
Να σημειωθεί ότι η παθούσα εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο και από ιατροδικαστή και οι δύο επιβεβαίωσαν τον βιασμό.
Σ.Καλονιάτη
- Ασημένιο μετάλλιο για αθλητή του "Κότινου" στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Νέων με Αναπηρία
(28-09-2025) - Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις "μεταμόρφωσης" της οδού Κονδύλη στην Αλεξανδρούπολη
(28-09-2025) - Παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης οι εορτασμοί για τον Άγιο Διονύσιο και τα 40 χρόνια του Πρωτοδικείου Ορεστιάδας
(28-09-2025) - Καθαρίστηκαν οι ακτές της Σαμοθράκης από εθελοντές και την iSea
(28-09-2025) - Ο Γιάννης Βασιλειάδης στο World TEC Cup της Βαρκελώνης
(28-09-2025)
EN
TR







