Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Έφτασε η ώρα του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη: Το Σάββατο αναχωρεί για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ

Έφτασε η ώρα του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη: Το Σάββατο αναχωρεί για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ

02-09-2019

Μια εβδομάδα πλέον μας χωρίζει από το δευτερο μεγαλύτερο κολυμβητικό γεγονός του πλανήτη... που δεν είναι άλλο από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ το οποίο θα διεξαχθή στο Λονδίνο, στην κορυφαία Ολυμπιακή πισίνα ίσως του κόσμου, από 9-15 Σεπτεμβρίου.

Εκεί, ανάμεσα σε 651 αθλητές από 81 χώρες δυναμικό παρών θα δώσει και ο δικός μας χρυσός Παραολυμπιονίκης, Παγκόσμιος πρωταθλητής και Παγκόσμιος ρεκορντμαν Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης.

Η Ελληνική αποστολή αναχωρεί το Σάββατο για το Λονδίνο, συνοδεία του ομοσπονδιακού προπονητή και προπονητή του Δημοσθένη κ. Καλλιτσάρη Αναστάσιου.

Ο αθλητής του ΟΦθ Αλεξανδρούπολης και του Ηρόδικου θα αγωνιστεί στα 100μ. Ελεύθερο της κατηγορίας S8 τη Δευτέρα 9/9, στα 100μ. Πεταλούδας την Τετάρτη 11/9 και στα 50μ. Ελεύθερο την Παρασκευή 13/9.

Να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά που διοργανώνεται στη Μεγάλη Βρετανία Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ, μετά τη Γλασκώβη το 2015. 


Ο αγώνας που χάρισε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ ελεύθερο στην κατηγορία S8 αλλά και η ανάκρουση του Εθνικού μας ύμνου κατά την απονομή του χρυσού μεταλλίου: