Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
FAGI

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Πηγή φώτο: Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ
Πηγή φώτο: Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ

Έφτασε στη Σαμοθράκη ο πλωτός γερανός για την εκβάθυνση του λιμένα Καμαριώτισσας

19-04-2020

Έφτασε σήμερα στη Σαμοθράκη, ο ειδικός πλωτός γερανός  προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης του λειτουργικού βάθους στη λιμενολεκάνη του λιμένα της Καμαριώτισσας Σαμοθράκης 

Υπενθυμίζεται ότι για τον λόγο αυτό πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ώστε να ρυθμιστούν οι τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες της τελικής φάσης του έργου της αποκατάστασης που ξεκινά την προσεχή Τρίτη 21.04.

Ο εκτιμώμενος χρόνος υλοποίησης είναι ο ένας μήνας και, όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης, Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, "σε κάθε περίπτωση το έργο θα πρέπει να παραδοθεί στα τέλη Μαΐου καθώς από τις 06 Ιουνίου ξεκινά το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη - Λήμνος".

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε ο Δήμαρχος Σαμοθράκης, τα στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων που επιβλέπει το έργο, στελέχη του Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης και Λιμενικού Τμήματος Σαμοθράκης, ο εκπρόσωπος της Zante Ferries και ο ανάδοχος του έργου. Από την πλευρά του ΟΛΑ που είχε τον συντονισμό, συμμετείχε ακόμη ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΑ ΑΕ και ο Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Οργανισμού.