Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια στο ανακαινισμένο Επιτηρητικό Φυλάκιο Έβρου στις Καστανιές.
Ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια στο ανακαινισμένο Επιτηρητικό Φυλάκιο Έβρου στις Καστανιές.

Εγκαινιάστηκε το Στρατιωτικό Επιτηρητικό Φυλάκιο 1 στις Καστανιές Έβρου (φωτο)

04-08-2021

Η τελετή εγκαινίων του πλέον ανακαινισμένου Στρατιωτικού Επιτηρητικού Φυλακίου 1, το οποίο ανήκει στην 3η Ταξιαρχία της Καβύλης ”ΡΙΝΙΝΙ”, στις Καστανιές Έβρου, πραγματοποιήθηκε εχτές ημέρα Τρίτη 3 Αυγούστου 2021. 

Τα εγκαίνια έγιναν με την παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, του Αρχηγού ΓΕΣ, Χαράλαμπος Λαλούσης καθώς και του Διοικητή του Δ’ΣΣ, Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, αλλά και του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου κ.Δαμασκηνού.


Να τονίσουμε πως έγινε πλήρης ανακαίνιση στο Επιτηρητικό Φυλάκιο 1, στις Καστανιές του Βόρειου Έβρου, το οποίο με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και του Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, ανακαινίστηκε εκ βάθρων και πλέον δόθηκε προς χρήση.

Να υπενθυμίσουμε πως το Φυλάκιο 1 πρωτοστάτησε στα γεγονότα τον Μάρτιο του 2020 στις Καστανιές, όταν αποκρούστηκε η ασύμμετρη απειλή απόπειρας βίαιης εισβολής χιλιάδων λαθρομεταναστών, υποκινούμενων από την Τουρκία. 

Παρακάτω ακολουθούν και φωτογραφίες από τα εγκαίνια:

Φ.Δούκογλου 

Ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια στο ανακαινισμένο Επιτηρητικό Φυλάκιο Έβρου στις Καστανιές. Ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια στο ανακαινισμένο Επιτηρητικό Φυλάκιο Έβρου στις Καστανιές. Ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια στο ανακαινισμένο Επιτηρητικό Φυλάκιο Έβρου στις Καστανιές. Ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια στο ανακαινισμένο Επιτηρητικό Φυλάκιο Έβρου στις Καστανιές. Ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια στο ανακαινισμένο Επιτηρητικό Φυλάκιο Έβρου στις Καστανιές. Ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια στο ανακαινισμένο Επιτηρητικό Φυλάκιο Έβρου στις Καστανιές.