Κάτι τρέχει στον Έβρο

Σωροί σκουπιδιών, μπάζα, αποκλάδια, έπιπλα και ό,τι άλλο βάλει ο νους σας, μπορεί να βρει κανείς σε αυτό τον σκουπιδότοπο, που βρίσκεται λίγο πριν τα Δίκελλα
Σωροί σκουπιδιών, μπάζα, αποκλάδια, έπιπλα και ό,τι άλλο βάλει ο νους σας, μπορεί να βρει κανείς σε αυτό τον σκουπιδότοπο, που βρίσκεται λίγο πριν τα Δίκελλα

Εικόνες ντροπής και προβληματισμού στα Δίκελλα - Πνιγμένη στα σκουπίδια η περιοχή (φωτο)

24-05-2023

Αυτές τις εικόνες ντροπής και προβληματισμού συναντά κανείς λίγο πριν μπει στα Δίκελλα, όπως μας τις έστειλε αναγνώστρια του e-evros.gr. 

Σωροί σκουπιδιών, μπάζα, αποκλάδια, έπιπλα και ό,τι άλλο βάλει ο νους σας, μπορεί να βρει κανείς σε αυτό τον σκουπιδότοπο, που βρίσκεται λίγο πριν τον οικισμό και σε αγροτική περιοχή. 

Εικόνες που θα έπρεπε ήδη να είχαν κινητοποιήσει κάθε αρμόδιο δημόσιο λειτουργό, ώστε αφενός να δοθεί εντολή άμεσης απομάκρυνσης των σκουπιδιών και αφετέρου να τιμωρηθούν επιτέλους οι υπαίτιοι σε αυτήν τη χώρα, που δε λένε να συμμορφωθούν με τους στοιχειώδεις κανόνες πολιτισμένης συμβίωσης.

IKEA


Αντ' αυτού, οι εικόνες συνεχίζουν να αποτελούν τη θλιβερή πραγματικότητα των Δικέλλων και όχι μόνο και εμείς συνεχίζουμε να μιλάμε για τα ίδια και προκοπή να μη βλέπουμε! 

Και πώς να δούμε άλλωστε, όταν δεν υπάρχει απόδοση ευθυνών και ποινικών συνεπειών; 

Οι συμπολίτες μας εξακολουθούν να πετάνε ανενόχλητοι τα σκουπίδια τους, όπου και όπως βρουν και η πολιτεία, πιο αδιάφορη από ποτέ, στέκει ως αμέτοχος θεατής και κάπως έτσι, το γνωστό φαινόμενο των σκουπιδιών θα επαναλαμβάνεται «εις τους αιώνας των αιώνων».

newsroom@e-evros.gr