Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Δεκάδες συλλήψεις για ναρκωτικά στην Αλεξανδρούπολη - Μεγαλειώδης επιχείρηση της Αστυνομίας

ΕΚΤΑΚΤΟ: Δεκάδες συλλήψεις για ναρκωτικά στην Αλεξανδρούπολη - Μεγαλειώδης επιχείρηση της Αστυνομίας

12-06-2016

Τελευταία ενημέρωση 12/06/2016 -  (19:00): Σύσταση και συμμετοχή σ' εγκληματική οργάνωση για  διάπραξη εγκλημάτων διακίνησης ναρκωτικών και διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών μέσω της οργάνωσης, (κατοχή,πώληση, χρήση κλπ), είναι οι κατηγορίες που απήγγειλε ο Εισαγγελέας της Αλεξανδρούπολης και στους 28 συλληφθέντες οι οποίοι βρίσκονται υπό κράτηση.

Τα επόμενα 24ωρα όπως όλα δείχνουν θα έχουμε καταιγιστικές εξελίξεις.


 


Ενημέρωση (11:00): 31 είναι συνολικά τα άτομα που κατηγορούνται για την υπόθεση των ναρκωτικών στην περιοχή του Έβρου. Μεταξύ αυτών είναι 3 στρατιωτικοί ενώ υπάρχει και ένας πυροσβέστης που καταζητήται. Οι 31 θα παραπεμπφούν σήμερα στον αρμόδιο εισαγγελέα.


Τελευταία ενημέρωση (17:30)

Συνεχίζονται οι συλλήψεις Αλεξανδρουπολιτών οι οποίοι βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε Σαντορίνη, Μύκονο και Θεσσαλονίκη. Οι κατηγορούμενοι θα προσαχθούν τις επόμενες ώρες στο τμήμα Δίωξης Αλεξανδρούπολης.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί περίπου 30 άτομα και ο αριθμός φαίνεται να μεγαλώνει.


Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε Πανελλαδικής εμβέλειας αστυνομική επιχείρηση, η οποία ξεκίνησε από τα νησιά των Κυκλάδων και ολοκληρώθηκε στη βόρεια Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα, για τη συμμετοχή δεκάδων ατόμων της πρωτεύουσας του Έβρου και όχι μόνο σε κύκλωμα ναρκωτικών αλλά και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του e-evros.gr, εδώ και μήνες εξελισσόταν οι έρευνες και σήμερα τα ξημερώματα, αποφασίστηκε να γίνει το μεγάλο «ντου», σε αρκετές πόλεις, μεταξύ των οποίων η Αλεξανδρούπολη και η Ορεστιάδα, με τη σύλληψη δεκάδων νεαρών με τη κατηγορία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Από τα ξημερώματα του Σαββάτου 11 Ιουνίου 2016, βρίσκονται στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος της Αλεξανδρούπολης αρκετά άτομα και μάλιστα ιδιαίτερα δημοφιλή στην πόλη, ενώ κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικων (ηρωίνη, κοκαίνη, κάνναβη) και δεκάδες χιλιάδες ευρώ. 

Στην επιχείρηση συμμετείχαν δεκάδες αστυνομικοί της Α.Δ. Αλεξανδρούπολης καθώς και  από όλη την επικράτεια.
 
Αξίζει ν' αναφερθεί πως η εν λόγω επιχείρηση ήταν πρωτοφανής για τα δεδομένα της περιοχής και της πόλης της Αλεξανδρούπολης, από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της πόλης. 
 
Οι έρευνες συνεχίζονται.
 
 

 Κατερίνα Καλεντερίδου