Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ελαιοπαραγωγοί, μελισσοκόμοι & αγρότες έκλεισαν συμβολικά τον κόμβο της Μάκρης (φωτο & video)
Δυναμική είναι η παρουσία των ελαιοπαραγωγών, αγροτών και μελισσοκόμων από οικισμούς του Δήμου Αλεξανδρούπολης οι οποίοι από το απόγευμα της Παρασκευής συγκεντρώθηκαν στον κόμβο της Μάκρης διαμαρτυρόμενοι για ζητήματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα.
Σήμερα, Σάββατο, από τις 10:00 το πρωί, οι διαδηλωτές προχώρησαν σε συμβολικό κλείσιμο του κόμβου, διακόπτοντας την κυκλοφορία για μισή ώρα.
Τα οχήματα των αγροτών παραμένουν σταθμευμένα στον κόμβο, υποδηλώνοντας την αποφασιστικότητα των συμμετεχόντων να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.
Στο σημείο παραμένει αστυνομική δύναμη για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και τη διατήρηση της τάξης, ενώ οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις πιέσεις μέχρι να εισακουστούν τα αιτήματά τους.
Παράλληλα στο μπλόκο των Καστανεών παραμένουν και σήμερα οι αγρότες του βορείου Έβρου οι οποίοι εχθές πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Ορεστιάδας μεταφέροντας με αυτό τον τρόπο την αγωνία για τον κλάδο τους.
- Τέθηκε σε λειτουργία και στο ΠΓΝΑ το Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας
(11-09-2024) - Η "καταστροφή" που δεν ήρθε και ο αγιασμός που δεν έγινε
(11-09-2024) - Αλεξανδρούπολη: Εικόνες ντροπής για μια ακόμη φορά, με φωτιά σε σκουπιδότοπο (video)
(11-09-2024) - Νέο έργο βελτίωσης του αγωγού ύδρευσης στο Διδυμότειχο - Στόχος η μείωση διακοπών υδροδότησης
(11-09-2024) - Ανενόχλητος πέρασε από τους Κήπους ο Έλληνας που πυροβολήθηκε στην Τουρκία (video)
(11-09-2024)