Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ
πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης

Hotel Erika
Hotel Erika
Ξενοδοχείο
Δ. Καραολή 110
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
JP Laser
JP Laser
Κέντρο πρωτοποριακής αισθητικής
Λ. Δημοκρατίας 369 - 3ος όροφος

Avant garde
Avant garde
Beauty expert studio
Εμπορίου 25

Ritual
Ritual
Cafe & lounge bar
Κανάρη 12

Ποτοποιΐα - Κάβα

OMEN (Deli & Wines)

OMEN - Deli & Wines
(Deli & Wines)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Έναντι ΚΤΕΛ
Διεύθυνση: Ε. Βενιζέλου 41
Τηλέφωνο: 2551 020025

Το Omen deli & Wines βρίσκεται στην Ελευθερίου Βενιζέλου, στον πιο εμπορικό δρόμο της Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για ένα χώρο λιανικής πώλησης με μοναδικό σχεδιασμό και φινέτσα, όπου με την εντυπωσιακή του κάβα εξυπηρετεί του πιο απαιτητικούς πελάτες της πόλης και όχι μόνο.

Κρασιά από τον Ελληνικό και παγκόσμιο αμπελώνα, παραδοσιακά ποτά και αποστάγματα, μπύρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες αλλά και από όλο το κόσμο, εξιδεικευμένα προϊόντα για mixologists, καθώς και εκλεκτά delicatessen κοσμούν τα ράφια του ΟΜΕΝ.

Στο ψυγείο, τυριά από μικρά τυροκομεία όλης της Ελλάδας, αλλά και μία μεγάλη γκάμα από διεθνή σπάνια και πολυβραβευμένα, κάνουν την επιλογή δύσκολη καθώς τα λαχταράς όλα. Δίπλα ακριβώς, στα αλλαντικά με τα μιλανέζικα σαλάμια, τις μορταδέλες, το προσούτο, το χαμόν, το τσορίθο, το ιταλικό σπεκ και το ισπανικό λόμο, καθώς και τα εξαιρετικά ελληνικά αλλαντικά της οικογένειας "Μπέκα - Βόρειος Ελλάς" από τη Δράμα, θα βρεις παραδοσιακό καβουρμά και λουκάνικα Σουφλίου.

Μέλια, ελιές, όσπρια, παραδοσιακά ζυμαρικά, γλυκά του κουταλιού, επιλεγμένοι ξηροί καρποί, τοπικά ελαιόλαδα, ασιατικά προϊόντα, μαρμελάδες και chutney συμπληρώνουν το παζλ των γεύσεων.

Στόχος του OMEN είναι απλά και χωρίς τυμπανοκρουσίες, να υπηρετήσει και να ενημερώσει τον επισκέπτη για όλες τις μικροαπολαύσεις που ομορφαίνουν τη ζωή του. 

Πάντως αξίζει να σημειωθεί οτι οι τιμές είναι αρκετά χαμηλότερες από αυτές παρόμοιων καταστημάτων και μολονότι ανήκει στην κατηγορία των delicatessen, θυμίζει αρκετά τα παντοπωλεία περασμένων εποχών, τότε που τίποτα δεν έμπαινε στο μαγαζί αν δεν το δοκίμαζαν πρώτα οι ιδιοκτήτες. 

Ανοιχτά καθημερινά από τις 08:30 εώς τις 12:00 τα μεσάνυχτα καθώς επίσης όλες τις αργίες και τις Κυριακές.

Το πιο σημαντικό όλων είναι ότι μπορείς να γευτείς στην κουκλίστικη αυλή του, πολλά από τα προϊόντα του παντοπωλείου, καθώς και ένα comfort menu το οποίο επιμελείται ο σεφ Δημήτρης Δοξάκης. 

H αυλή λειτουργεί καθημερινά από τις 19:00 - Κυριακή από τη 1 το μεσημέρι (13:00)

*Κάντε την κράτησή σας έγκαιρα στο τηλέφωνο 2551020025. 

 

Βρείτε το ΟΜΕΝ στο Instagram εδώ. 


Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines