Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
πρεπει να δειτε
YaSu
YaSu
Beach lounge and bar
Αγία Παρασκευή

Μόκα
Μόκα
Καφέ - Ζαχαροπλαστείο
Λ. Δημοκρατίας 3

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Παπαδημητρίου
Παπαδημητρίου
Ποτοποιΐα - Κάβα
Λ. Δημοκρατίας 95

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Sport Vibes
Sport Vibes
Αθλητικά είδη
Ελ. Βενιζέλου 56

Tzizzz
Tzizzz
Καντίνα - Τσιγάρα - Φόρτιση Ι.Χ
Εργατικά ΠΓΝΑ

Dance 4u Studio
Dance 4u Studio
Σχολή χορού
14ης Μαΐου 11 & Κ. Παλαιολόγου

Ποτοποιΐα - Κάβα

OMEN (Deli & Wines)

OMEN - Deli & Wines
(Deli & Wines)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Έναντι ΚΤΕΛ
Διεύθυνση: Ε. Βενιζέλου 41
Τηλέφωνο: 2551 020025

Το Omen deli & Wines βρίσκεται στην Ελευθερίου Βενιζέλου, στον πιο εμπορικό δρόμο της Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για ένα χώρο λιανικής πώλησης με μοναδικό σχεδιασμό και φινέτσα, όπου με την εντυπωσιακή του κάβα εξυπηρετεί του πιο απαιτητικούς πελάτες της πόλης και όχι μόνο.

Κρασιά από τον Ελληνικό και παγκόσμιο αμπελώνα, παραδοσιακά ποτά και αποστάγματα, μπύρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες αλλά και από όλο το κόσμο, εξιδεικευμένα προϊόντα για mixologists, καθώς και εκλεκτά delicatessen κοσμούν τα ράφια του ΟΜΕΝ.

Στο ψυγείο, τυριά από μικρά τυροκομεία όλης της Ελλάδας, αλλά και μία μεγάλη γκάμα από διεθνή σπάνια και πολυβραβευμένα, κάνουν την επιλογή δύσκολη καθώς τα λαχταράς όλα. Δίπλα ακριβώς, στα αλλαντικά με τα μιλανέζικα σαλάμια, τις μορταδέλες, το προσούτο, το χαμόν, το τσορίθο, το ιταλικό σπεκ και το ισπανικό λόμο, καθώς και τα εξαιρετικά ελληνικά αλλαντικά της οικογένειας "Μπέκα - Βόρειος Ελλάς" από τη Δράμα, θα βρεις παραδοσιακό καβουρμά και λουκάνικα Σουφλίου.

Μέλια, ελιές, όσπρια, παραδοσιακά ζυμαρικά, γλυκά του κουταλιού, επιλεγμένοι ξηροί καρποί, τοπικά ελαιόλαδα, ασιατικά προϊόντα, μαρμελάδες και chutney συμπληρώνουν το παζλ των γεύσεων.

Στόχος του OMEN είναι απλά και χωρίς τυμπανοκρουσίες, να υπηρετήσει και να ενημερώσει τον επισκέπτη για όλες τις μικροαπολαύσεις που ομορφαίνουν τη ζωή του. 

Πάντως αξίζει να σημειωθεί οτι οι τιμές είναι αρκετά χαμηλότερες από αυτές παρόμοιων καταστημάτων και μολονότι ανήκει στην κατηγορία των delicatessen, θυμίζει αρκετά τα παντοπωλεία περασμένων εποχών, τότε που τίποτα δεν έμπαινε στο μαγαζί αν δεν το δοκίμαζαν πρώτα οι ιδιοκτήτες. 

Το πιο σημαντικό όλων είναι ότι μπορείς να γευτείς στην κουκλίστικη αυλή του, πολλά από τα προϊόντα του παντοπωλείου, καθώς και ένα comfort menu το οποίο επιμελείται ο σεφ Δημήτρης Δοξάκης. 

*Κάντε την κράτησή σας έγκαιρα στο τηλέφωνο 2551020025.

 

Βρείτε το ΟΜΕΝ στο Instagram εδώ. 


Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines Deli & Wines