Σήμερα είναι: Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020
greek english turkish
KOYKORAVAS AL FARO ΙΚΤΕΟ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Εμφάνιση φιδιού στην παραλία της Αλεξανδρούπολης έφερε μεγάλη αναστάτωση και πανικό

Εμφάνιση φιδιού στην παραλία της Αλεξανδρούπολης έφερε μεγάλη αναστάτωση και πανικό

23-06-2016

 Αναστάτωση και φόβο, προκάλεσε η εμφάνιση φιδιού σε παραλία της Αλεξανδρούπολης. Όπως περιέγραψε ο Αθανάσιος Μιχαηλίδης, ο οποίος βρισκόταν στην παραλία τη στιγμή εκείνη, ήταν γύρω στις 18:30 το απόγευμα, όταν ξαφνικά, μέσα από τα χόρτα που βρίσκονται πίσω από την παραλία, εμφανίστηκε ένα πολύ μεγάλο φίδι, μήκους πάνω από ενάμιση μέτρο, το οποίο άρχισε να κινείται προς την παραλία.

Έντρομοι οι πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο εκείνη την ώρα άρχισαν να τρέχουν φοβούμενοι μία τυχόν επίθεση του ερπετού. Το φίδι κρύφτηκε κάτω από μία ψάθα και μάλιστα, στην παραλία εκείνη την ώρα υπήρχαν πολλά μικρά παιδιά. Όπως λένε οι επισκέπτες της συγκεκριμένης παραλίας, είναι πολύ φυσιολογικό να υπάρχουν φίδια στην περιοχή, καθώς λίγα μέτρα πιο πίσω, βρίσκεται ένα οικόπεδο, με χόρτα τα οποία ξεπερνάνε το ένα μέτρο σε ύψος.

Ο Αθανάσιος Μιχαηλίδης, ο οποίος μας περιέγραψε το περιστατικό, έχει ήδη επικοινωνήσει με την Δημοτική Αρχή, προκειμένου να διερευνηθεί εάν το συγκεκριμένο μέρος, είναι Δημοτικό ή Ιδιωτικό. Υπενθυμίζεται στο σημείο αυτό, ότι οι ιδιώτες είναι υποχρεωμένοι βάσει νόμου, να καθαρίζουν τα οικόπεδα και τις αυλές τους από τα χόρτα, τους καλοκαιρινούς μήνες, τόσο για την αποφυγή πυρκαγιών, καθώς με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες είναι πολύ εύκολο να αρπάξουν φωτιά, όσο και για την αποφυγή εμφάνισης φιδιών, τα οποία μπορεί να επιτεθούν και να τσιμπήσουν κάποιον περαστικό. Ας είμαστε λοιπόν όλοι λίγο παραπάνω προσεκτικοί προκειμένου να αποφύγουμε τα χειρότερα