Κάτι τρέχει στον Έβρο

 Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης: Ναι στην Black Friday, όχι στον άνοιγμα την Κυριακή 27/11

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης: Ναι στην Black Friday, όχι στον άνοιγμα την Κυριακή 27/11

23-11-2022

Να μην ανοίξουν τα καταστήματα την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, καλεί τα μέλη του ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Ο Σύλλογος καταδικάζει την απόφαση της κυβέρνησης για άνοιγμα της αγοράς την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, ως «προκλητική και άστοχη», καθώς με την κατάργηση των ενδιάμεσων εκπτώσεων, που ήταν αυτή την περίοδο, πρόκειται κατά τ' άλλα για μια άσχετη περίοδο

IKEA


«Πρόκειται για μια εμμονή της κυβέρνησης να ικανοποιήσει τις πολυεθνικές» σχολιάζει ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Βασίλης Κασαπίδης, τονίζοντας τις επίμονες προσπάθειες της κυβέρνησης να ανοίξουν τα καταστήματα την Κυριακή, από τη στιγμή που έχουν ήδη προηγηθεί δύο αποτυχημένες απόπειρες. 
 
Σχετικά τώρα με την επικείμενη Black Friday, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης με ανακοίνωσή του, δήλωσε τη συμμετοχή του στον θεσμό. 
 
«Τα καταστήματα του Εμπορικού Συλλόγου της Αλεξανδρούπολης συμμετέχουν στην  “Black Friday”, και σας προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές τιμές και προσφορές. Στηρίζουμε τις μικρές τοπικές επιχειρήσεις και όχι τις πολυεθνικές. Ενισχύουμε τα καταστήματα της Αλεξανδρούπολης - ενισχύουμε τη πόλη μας», αναφέρουν με δημοσίευσή τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.