Σήμερα είναι: Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
greek english turkish
SOHO VAMOS ΙΚΤΕΟ

Αθλητικά νέα

Το τριήμερο που μας πέρασε ήταν γεμάτο αγωνιστικές και όχι μόνο υποχρεώσεις.
Το τριήμερο που μας πέρασε ήταν γεμάτο αγωνιστικές και όχι μόνο υποχρεώσεις.

Ένα τριήμερο γεμάτο υποχρεώσεις για τον Ο.Φ.Θ.Α.

23-12-2014

Το τριήμερο που μας πέρασε ήταν γεμάτο αγωνιστικές και όχι μόνο υποχρεώσεις για την ομάδα του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης.

Την Παρασκευή 19/12/2014 το πρωί αναχώρησε για το Αγρίνιο μέρος της αγωνιστικής μας ομάδας, όπου και έλαβε μέρος στο Χριστουγεννιάτικο Grand Prix με τη συμμετοχή των κορυφαίων κολυμβητών-τριων της χώρας! (αναλυτικό δελτίο για τις τρομερές επιτυχίες θα βγει τις επόμενες ημέρες μιας και η αποστολή επέστρεψε αργά χτες το βράδυ ).

Το Σάββατο 20/12/2014 πραγματοποιήθηκε η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ομάδας για τα δελφινάκια της μικρής μας πισίνας όπου 100 και πλέον κολυμβητές και κολυμβήτριες διασκέδασαν, έπαιξαν, είδαν παιδική ταινία, χόρεψαν και φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, όπου οι “μαμάδες μας” φρόντισαν να γίνει ομορφότερη με τον πλούσιο μπουφέ που έφτιαξαν!

Τέλος τι να πει κανείς για το 1ο Φεστιβάλ Χριστουγέννων την Κυριακή 21/12/2014.
Μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή Κολύμβησης όπου συμμετείχαν 350 μικρά δελφινάκια από την Ξάνθη, Κομοτηνή, Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη!

Τα 106 μικρά δελφινάκια των Ακαδημιών της ομάδας  αλλά και των υπολοίπων ομάδων απέσπασαν για την τεχνική τους, την αγωνιστικότητα και την ομαδικότητά τους το χειροκρότημα των γονέων, φίλων και συγγενών που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση .

Όλα τα δελφινάκια πήραν μετάλλιο δίπλωμα και φωτογραφήθηκαν με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Κολύμβησης, Άρη Γρηγοριάδη, που τους τίμησε με την παρουσία του.

Σκοπός τέτοιων εκδηλώσεων είναι η επιβράβευση των παιδιών για την καθημερινή τους προσπάθεια στην προπόνηση, η χαρά της συμμετοχής, η σημασία της προσπάθειας και η ομαλή κοινωνικοποίησή τους.

Όσο και αν θεωρείται αυτονόητο θα πρέπει συχνά να λέγεται και να ξανά λέγεται πως η κολύμβηση είναι πάνω απ’ όλα διασκέδαση... και πως σημαντικό παράγοντα σ’ αυτό παίζουν και οι ίδιοι οι γονείς από τους οποίους την Κυριακή ζητήθηκε να γίνουν παιδιά!