Κάτι τρέχει στον Έβρο

Εορτασμός επετείου της Μάχης των Οχυρών στο οχυρό "Έχινος"

Εορτασμός επετείου της Μάχης των Οχυρών στο οχυρό "Έχινος"

16-04-2018

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της επετείου της Μάχης των Οχυρών, στο οχυρό του Εχίνου της Θράκης. Στην επετειακή εκδήλωση, την οποία τίμησε με την παρουσία του ο Δκτής του Δ΄ Σώματος Στρατού, Αντγος Γεώργιος Καμπάς, παραβρέθηκαν οι Θρησκεύτηκες, πολιτικές αρχές του Ν. Ξάνθης, Ν. Καβάλας και Ν. Έβρου, καθώς και διάφοροι πολιτιστικοί σύλλογοι του Ν. Ξάνθης.

Αξιοσημείωτο της όλης τελετής, ήταν η παρουσία για πρώτη φορά, αντιπροσωπείας μαθητών του Δημοτικού και του Γυμνασίου Εχίνου, οι οποίοι με την σειρά τους κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της τελετής ο Στγος  Δκτής του Δ΄ Σώματος Στρατού τόνισε μεταξύ άλλων την σημασία την οποία είχε ο από κοινού αγώνας μεταξύ Ελλήνων Χριστιανών και Μουσουλμάνων οι οποίοι πολέμησαν για τα ιδεώδη της Ελλάδας την Ελευθερία και την Δημοκρατία.

Πολιτικές Αρχές Ν. Ξάνθης:

Αντιπεριφερειάρχης Κων/νος Ζαγναφέρης

Βουλευτής Σύριζα Γρηγόριος Στογιαννίδης

Βουλευτής Σύριζα Ευτάθιος Γιαννακίδης

Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Σύριζα Ξάνθης Γεώργιος Χατζηθεοδώρου

Αντιπρόεδρος ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης

Δήμαρχος Ξάνθης    Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος

Πολιτικές Αρχές Ν. Καβάλας:    

Βουλευτής Σύριζα Δημήτριος Εμμανουηλίδης

Βουλευτής Σύριζα Κων/νος Μορφίδης    

Πολιτικές Αρχές Ν. Έβρου:                 

Βουλευτής ΝΔ Αναστάσιος Δημοσχάκης

Εορτασμός επετείου της Μάχης των Οχυρών στο οχυρό "Έχινος" Εορτασμός επετείου της Μάχης των Οχυρών στο οχυρό "Έχινος" Εορτασμός επετείου της Μάχης των Οχυρών στο οχυρό "Έχινος"