Σήμερα είναι: Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish
ALL4U ΙΚΤΕΟ JOY

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Εορτασμός της 14ης Μαΐου 2016. Χορευτική συμμετοχή Πολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Αλεξ/πολης

Εορτασμός της 14ης Μαΐου 2016. Χορευτική συμμετοχή Πολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Αλεξ/πολης

20-04-2016

Το βράδυ της 14ης Μαΐου θα γίνει στο χώρο του Λιμανιού η καθιερωμένη τελετουργική εκδήλωση: “Άφιξη της εικόνας της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΤΡΙΦΩΤΙΣΣΑΣ από την ΑΙΝΟ”. Θα ακολουθήσει στον ίδιο χώρο Μουσικοχορευτική Εκδήλωση με τη συμμετοχή Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων της πόλης μας.

Το χορευτικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

Συρτός Χορός: Τον αποδίδουν όλες οι χορευτικές Ομάδες των Συλλόγων που θα μετέχουν.

Χοροί της Θράκης:  Xοροί της Θράκης θα παρουσιαστούν - από κοινού - από όλους τους Συλλόγους της πόλης μας που έχουν θρακιώτικη καταγωγή ή συλλόγους που έχουν στο ρεπερτόριό τους  χορούς της Θράκης.

Παραδοσιακοί Χοροί: Θα παρουσιαστούν από Συλλόγους της πόλης μας που έχουν διαφορετική χορευτική παρουσία και παρουσίαση από αυτήν της Θράκης. Κάθε τέτοια ομάδα θα παρουσιάσει χορευτικό πρόγραμμα διάρκειας δεκαπέντε (15) λεπτών.           

Όσοι πολιτιστικοί Σύλλογοι και Φορείς επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παραπάνω Χορευτική Εκδήλωση θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Τετάρτη 27 Απριλίου 2016 στο  gtıp@alexpolis.gr

Την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 και ώρα 19:00 εκπρόσωποι των συλλόγων που θα μετέχουν χορευτικά στην εκδήλωση της 14ης Μαΐου, θα παραβρεθούν στο Δημαρχείο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για την κατάρτιση του προγράμματος και για περισσότερη ενημέρωση.