Σήμερα είναι: Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019
greek english turkish
BABY SHOP ΙΚΤΕΟ TIMI MIKRO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Επαναπροσλήφθηκε η απολυμένη υπάλληλος σε σούπερ – μάρκετ στην Ορεστιάδα

Επαναπροσλήφθηκε η απολυμένη υπάλληλος σε σούπερ – μάρκετ στην Ορεστιάδα

09-04-2019

Άργησε μερικές ημέρες, αλλά ήρθε η δικαίωση για την εργαζόμενη σε γνωστή αλυσίδα σούπερ – μάρκετ στην Ορεστιάδα.

Το περιστατικό είχε προκαλέσει αντιδράσεις (σχετική ανάρτηση εδώ) , αφού η υπάλληλος είχε απολυθεί μετά από καταγγελία πελάτη του σούπερ – μάρκετ.

Σύμφωνα με την ίδια την υπάλληλο:

«Για να αποκατασταθεί η αλήθεια, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μετά από προσωπική επικοινωνία με τον κ.Γιάννη Μασούτη, Διευθύνων Σύμβουλο της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε, το θέμα έχει διευθετηθεί. Εργάζομαι κανονικά στο κατάστημα. Η εταιρεία είναι γνωστή για τις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τους εργαζόμενους και το γνωρίζω καλά γιατί εργάζομαι 15 χρόνια σε αυτήν. Η οικογένεια Μασούτη για μια ακόμη φορά έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπό της. Τους ευχαριστώ για τη στήριξη και πιστεύω ότι πραγματικά αξίζει που βραβεύεται κάθε χρόνο στις 10 πρώτες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα».

Η υπάλληλος είχε απολυθεί στις 18 Μαρτίου, ενώ για το περιστατικό δεν ενημερώθηκαν οι Πρόεδροι των Εργατικών Κέντρων Ορεστιάδας και Έβρου.

Στέλεχος της εταιρείας από τη Θεσσαλονίκη ήρθε στην Ορεστιάδα όπου και συνομίλησε με την υπάλληλο, η οποία σήμερα το πρωί υπέγραψε εκ νέου την νέα σύμβαση εργασίας της.