Κάτι τρέχει στον Έβρο

Επέλαση «Ηφαιστίων»: Πτώσεις δέντρων, δεμένα πλοία & χιόνια

Επέλαση «Ηφαιστίων»: Πτώσεις δέντρων, δεμένα πλοία & χιόνια

06-01-2020

Η κακοκαιρία «Ηφαιστίων», η οποία ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής, σαρώνει ολόκληρη τη χώρα, με χαμηλές  θερμοκρασίες, θυελλώδεις ανέμους αλλά και χιόνια.

Το Αδαμάντιος Κοραής παραμένει δεμένο στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ενώ η ακτοπλοϊκή εταιρεία με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε στο επιβατικό κοινό ότι τα δρομολόγια τροποποιούνται.

Ξεριζώθηκαν δέντρα σε πολλές περιοχές

Οι ισχυροί άνεμοι κατάφεραν να ξεριζώσουν δέντρα στο πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας ,  στο πάρκο Προσκόπων στο κέντρο της Αλεξανδρούπόλης αλλά και στα Α' Κοιμητήρια. Ο δυνατός αέρας  κυριολεκτικά έχει σηκώσει τα πάντα πινακίδες, τραπέζια, καρέκλες αλλά και τους χριστουγεννιάτικους στολισμούς από τα μπαλκόνια!

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια

Η κακοκαιρία «Ηφαιστίων», όπως ονομάστηκε από τους μετεωρολόγους έφερε και τα πρώτα χιόνια εχθές το βράδυ στη Σαμοθράκη. 

Οπως φαίνεται και στο βίντεο  που δημοσίευσε εχθές το βράδυ ο δήμαρχος του νησιού οι ισχυροί άνεμοι και το πυκνό χιόνι δημιούργησαν ένα άκρως χειμερινό τοπίο στη Σαμοθράκη χωρίς ευτυχώς να δημιουργούνται ιδιαίτερα προβλήματα χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των συνεργείων του Δήμου.