Σήμερα είναι: Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019
greek english turkish
ΙΚΤΕΟ KOYKORAVAS AL FARO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Βασίλης Κασαπίδης υποψήφιος στις Επιμελητηριακές εκλογές 2017, διεκδικεί μία έδρα στο εμπορικό τμήμα με την παράταξη "Επιχειρώντας το μέλλον"
Ο Βασίλης Κασαπίδης υποψήφιος στις Επιμελητηριακές εκλογές 2017, διεκδικεί μία έδρα στο εμπορικό τμήμα με την παράταξη "Επιχειρώντας το μέλλον"

Επιμελητηριακές Εκλογές: Ο Β. Κασαπίδης "επιχειρεί το μέλλον"

21-11-2017

Στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητήριου Έβρου.

Μοναδικός υποψήφιος συνδυασμός ο «Επιχειρώντας το μέλλον» με επικεφαλής τον σημερινό Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, κ. Χριστόδουλο Τοψίδη.

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού απαρτίζουν 83 επιχειρηματίες που διεκδικούν 21 έδρες.

Ειδικότερα, 29 επιχειρηματίες είναι υποψήφιοι για τις 7 έδρες του τμήματος μεταποίησης, 3 υποψήφιοι διεκδικούν την 1 έδρα στο εξαγωγικό τμήμα, 23 είναι οι υποψήφιοι για τις 7 έδρες στο εμπορικό τμήμα, 25 υποψήφιοι διεκδικούν τις 5 έδρες του τμήματος υπηρεσιών και τέλος, 3 είναι οι υποψήφιοι για την 1 έδρα στο τουριστικό τμήμα.

Ανάμεσα στους υποψηφίους συγκαταλέγεται και ο κ. Βασίλης Κασαπίδης, Πολιτικός Μηχανικός T.E. και ελεύθερος επαγγελματίας.

Ο κ. Βασίλης Κασαπίδης είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΣΑΠΙΔΗ» και ιδιοκτήτης του γραφείου γενικού τουρισμού «KASAPIDIS TOURS».

Από το 2013 διετέλεσε εκπρόσωπος τύπου του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης και από το 2016 Α΄ Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης.

Η ενασχόληση του κ. Κασαπίδη με το εμπόριο και τον τουρισμό χρονολογείται από το 1997.

Το όραμα του είναι να εξελιχθεί η Αλεξανδρούπολη, καθώς και όλος ο Έβρος, σ' έναν εμπορικό και τουριστικό κόμβο της ευρύτερης περιοχής. 

Όπως επεσήμανε ο κ. Κασαπίδης, ο στόχος είναι: "Να βοηθήσουμε τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις του νομού μας. Με άξονα το συλλογικό πνεύμα και την ομαδική δουλειά, να εκπαιδεύσουμε τους νέους επαγγελματίες του μέλλοντος και να προσδώσουμε αξία στις επιχειρήσεις τους."

Ο κ. Βασίλης Κασαπίδης είναι 43 ετών. Διεκδικεί μία από τις 7 έδρες στο εμπορικό τμήμα.