Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Επιστολή του Δημάρχου Σαμοθράκης για την επικείμενη αύξηση ΦΠΑ στα νησιά του Αν. Αιγαίου

Επιστολή του Δημάρχου Σαμοθράκης για την επικείμενη αύξηση ΦΠΑ στα νησιά του Αν. Αιγαίου

04-12-2016

Ανοιχτή επιστολή απέστειλε ο δήμαρχος Σαμοθράκης Αθ. Βίτσας για την επικείμενη αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, όπου γεωγραφικά ανήκει και η Σαμοθράκη.

Στην επιστολή αναφέρει πως η Σαμοθράκη ενώνει τη φωνή της με τους Δήμους των υπόλοιπων νησιών που αντιδρούν στην επικείμενη αύξηση και εντός Δεκεμβρίου θα υπάρξει και ανάλογο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης. 

Ολόκληρη η επιστολή του δημάρχου:

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

Ως προς την επικείμενη αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, όπου γεωγραφικά ανήκει και η Σαμοθράκη, εκφράζουμε τον προβληματισμό και την έντονη διαμαρτυρία όλης της τοπικής κοινωνίας.

Η ζωή των νησιών έχει οικονομική επιβάρυνση σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της καθημερινότητας, λόγω της γεωγραφίας τους και του απαιτούμενου κόστους μεταφοράς, αλλά και για τα οικονομικά των δήμων η επιβάρυνση είναι δυσβάσταχτη.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους Δήμους των υπόλοιπων νησιών που αντιδρούν στην επικείμενη αύξηση και εντός Δεκεμβρίου θα υπάρξει και ανάλογο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης.

Ο Δήμαρχος Σαμοθράκης Αθανάσιος Βίτσας