Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Θεσμικοί & εν δυνάμει αυτοδιοικητικοί στον απολογισμό πεπραγμένων
Θεσμικοί & εν δυνάμει αυτοδιοικητικοί στον απολογισμό πεπραγμένων

Επιστροφή στο μέλλον της Αλεξανδρούπολης: απολογισμός, έργα, αντιδράσεις & στο βάθος γαλαρία

22-01-2019

Σε μια μαραθώνια συνεδρίαση έκανε τον απολογισμό της η Δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης, με το Δήμαρχο να παρουσιάζει ενδελεχώς όλα όσα απέκτησαν "ρίζες" στην πόλη το 2017.

Η παρουσίαση περιλάμβανε όλα τα έργα που διαμορφώνουν το αστικό τοπίο και την ίδια την καθημερινότητα των πολιτών, και ξεκίνησε με την ανακοίνωση του πλεονάσματος για το 2017, το οποίο ανήλθε στα 4.950.000 €.

Σημεία κλειδιά: η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου (βρίσκεται σε εξέλιξη), η ανάδειξη και αξιοποίηση των αποθηκών του ΟΣΕ (αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο), η νέα ιχθυαγορά (ολοκληρώθηκε η μελέτη, αναμονή για την έγκριση της χρηματοδότησης) , η ανάπλαση των Λουτρών  Τραϊανούπολης (και κατασκευή ξενοδοχείου 4 Αστέρων), η κατασκευή του Σφαγείου στις Φέρες (αναμονή για την υπογραφή σύμβασης), η γεωθερμία (εγκεκριμένο έργο σε εξέλιξη, υπογραφή σύμβασης), η ενεργειακή αναβάθμιση δημοτικών κτηρίων (έχει ολοκληρωθεί) και άλλα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι πως το παρόν στη συνεδρίαση έδωσε και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης με αρκετούς συνοδοιπόρους του και υποψήφιους συμβούλους, οι περισσότεροι από τους οποίους παρακολούθησαν μέχρι τέλους τη συνεδρίαση.

Οι τόνοι ανέβηκαν κατά τις τοποθετήσεις των επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης, και συγκεκριμένα του Απόστολου Φωτιάδη και του Παύλου Μιχαηλίδη, με το Δήμαρχο να τους απαντά στη δευτερολογία του σε έντονο ύφος.

Δείτε εδώ όλα τα οικονομικά στοιχεία του απολογισμού & αναλυτικά τα έργα

Μαρίνα Κριτού

Παρακολουθήστε τη συνεδρίαση όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το e-evros.gr: