Σήμερα είναι: Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020
greek english turkish
VAMOS SOHO ΚΡΟΝΟΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Εργαζόμενοι Δήμου Αλεξανδρούπολης: Δεν έχουμε ευθύνη για το αθλητικό "μπαλόνι"

Εργαζόμενοι Δήμου Αλεξανδρούπολης: Δεν έχουμε ευθύνη για το αθλητικό "μπαλόνι"

15-10-2019

Με επιστολή τους οι εργαζόμενοι Δήμου Αλεξανδρούπολης ξεκαθαρίζουν την θέση τους αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει  με το αθλητικό "μπαλόνι" για το οποίο πολλές φορές ακούγαμε αλλά ποτέ δεν είδαμε!

"Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης , μετά το όσα ειπώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στα Μ.Μ.Ε. σχετικά με την προμήθεια «Μπαλονιού» για τις αθλητικές εγκαταστάσεις δίπλα στο νέο κολυμβητήριο, ενημερώνει ότι κανένας εργαζόμενος του Δήμου Αλεξανδρούπολης δεν έχει καμία ευθύνη ως προς το παραπάνω θέμα, η ευθύνη είναι αποκλειστικά της απερχόμενης δημοτικής αρχής που ενώ τις γίνανε εισηγήσεις για τα προβλήματα που θα προκύψουν για την συγκεκριμένη προμήθεια δεν εισακούστηκαν οι εργαζόμενοι και προχώρησε η διοίκηση του Δήμου μας στην προμήθεια με όλα τα γνωστά αρνητικά αποτελέσματα.

Πρέπει να σταματήσουν όλοι που διοίκησαν τα τελευταία χρόνια τον Δήμο μας να ρίχνουν τις ευθύνες στους εργαζομένους οι οποίοι τόσα χρόνια βάλανε πλάτες , εκτελούσαν και δεν παίρνανε αποφάσεις όπως ειπώθηκε από τους αρμόδιους της απερχόμενης δημοτικής αρχής."

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ O ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΥΡΤΣΙΔΗΣ ΜΠΑΤΑΡΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ