Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου

Έρχεται σημαντική ενίσχυση στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Σαμοθράκης

13-11-2020
Το νησί της Σαμοθράκης εκσυγχρονίζεται σε όλους τους τομείς και μέσα σε αυτούς είναι και ο τομέα της καθαριότητας του νησιού. Συγκεκριμένα "έπεσαν" οι υπογραφές πριν από δύο  μέρες, συγκεκριμένα την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020, για την σύμβαση με σκοπό την παραλαβή ενός σαρώθρου με τρία παρελκόμενα.
 
Ακολουθεί ανακοίνωση από τον Δήμο Σαμοθράκης:
 
Η προμήθεια του σαρώθρου επιχορηγήθηκε από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, στον άξονα προτεραιότητας "Η τοπική ανάπτυξη και η προστασία του περιβάλλοντος για την Προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών’", με βάση την 83448/2-11-2019 απόφαση επιχορήγησης του Υπουργού Εσωτερικών.
 
Το μηχάνημα αξίας 147.064,00€ θα παραδοθεί στον Δήμο σε διάστημα 3 μηνών από την προμηθεύτρια εταιρεία ECOSOLUTIONS, η οποία αναδείχτηκε ανάδοχος της σύμβασης μετά την διαγωνιστική διαδικασία που ακολούθησε ο Δήμος. Το μηχάνημα αυτό αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την υπηρεσία καθαριότητας και ιδιαιτέρως την καθαριότητα εντός των οικισμών του νησιού της Σαμοθράκης.
 
Ο Δήμαρχος Σαμοθράκης, κος Νίκος Γαλατούμος, τονίζει την αναγκαιότητα εκσυγχρονισμού του στόλου του Δήμου, ο οποίος κρίνεται απαραίτητος όχι μόνο στον τομέα της καθαριότητας αλλά και των μικρών έργων.