Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Έστειλε 6 η εθελοντική ομάδα Διδυμοτείχου «αποΔΙΔω» και καθάρισε!
Έστειλε 6 η εθελοντική ομάδα Διδυμοτείχου «αποΔΙΔω» και καθάρισε!

Έστειλε 6 η εθελοντική ομάδα Διδυμοτείχου «αποΔΙΔω» και καθάρισε! (φωτο)

13-04-2021
Με την συνδρομή της εθελοντικής ομάδας Διδυμοτείχου "αποΔΙΔω" ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η δράση με τίτλο "Στέλνω "6" & αποΔΙΔω" που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Απριλίου 2021.
 
Για άλλη μια φορά, η Εθελοντική Ομάδα "αποΔΙΔω" όπου είναι μέλη του Save Your Hood και αρκετοί ενεργοί πολίτες συνεργάστηκαν ομαδικά, ώστε να αποκατασταθεί η καθαριότητα μπροστά και πίσω από το 1ο Γυμνάσιο και το ΓΕΛ Διδυμοτείχου.

Όλοι οι πολίτες έδωσαν "ζωή στη φύση" και φρόντισαν για ένα καθαρό περιβάλλον! Πλέον, είμαστε όλοι, μικροί και μεγάλοι, υπεύθυνοι στο να διατηρηθεί ο χώρος καθαρός κι όπως του αρμόζει. 
 
Ο εθελοντισμός είναι το άλφα και το ωμέγα σε μια κοινωνία. Η εθελοντική ομάδα "αποΔΙΔω" δρα εθελοντικά στην κοινότητα θέλοντας να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέρος τόσο για τους ίδιους όσο και για τους συνδαιτυμόνες τους.
 
 
Έστειλε 6 η εθελοντική ομάδα Διδυμοτείχου «αποΔΙΔω» και καθάρισε! Έστειλε 6 η εθελοντική ομάδα Διδυμοτείχου «αποΔΙΔω» και καθάρισε! Έστειλε 6 η εθελοντική ομάδα Διδυμοτείχου «αποΔΙΔω» και καθάρισε! Έστειλε 6 η εθελοντική ομάδα Διδυμοτείχου «αποΔΙΔω» και καθάρισε! Έστειλε 6 η εθελοντική ομάδα Διδυμοτείχου «αποΔΙΔω» και καθάρισε!