Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ευρωπαϊκό Κολύμβησης ΑμεΑ: 4 Θρακιώτες μέλη της ελληνικής αποστολής συνελήφθησαν εκτός "φούσκας"

Ευρωπαϊκό Κολύμβησης ΑμεΑ: 4 Θρακιώτες μέλη της ελληνικής αποστολής συνελήφθησαν εκτός "φούσκας"

16-05-2021

Η ελληνική αποστολή βρίσκεται στη Μαδέρα της Πορτογαλίας, εκεί όπου σήμερα πρόκειται να ξεκινήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ.

Ωστόσο μια απερίσκεπτη κίνηση κάποιων μελών έβαλε σε μπελάδες την ελληνική αποστολή καθώς όλοι οι αθλητές βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον αποκλεισμό από τους αγώνες!

Συγκεκριμένα τέσσερα μέλη της αποστολής δύο αθλητές και δύο προπονητές-συνοδοί) συνελήφθησαν από τις πορτογαλικές αρχές εκτός της «φούσκας» που έχει δημιουργηθεί για τη διοργάνωση κάτι το οποίο απαγορεύεται για λόγους υγειονομικής ασφάλειας.

Αυτή η κίνηση των τεσσάρων μελών αναστάτωσε την Ελληνική Ομοσπονδία ΑμεΑ η οποία από εχθές το βράδυ βρίσκεται σε διαβουλεύσεις ώστε να λήξει ανώδυνα αυτή η "άτυχη στιγμή".

Να σημειωθεί ότι οι  διοργανωτές απαγόρευσαν το Σάββατο (15/5) στους Έλληνες κολυμβητές και όλα τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής να μεταβούν στο κολυμβητήριο για να προπονηθούν καθώς έπρεπε να τεθούν σε καραντίνα.

Όπως είναι κατανοητό πρόκειται για μια πολύ άσχημη εξέλιξη καθώς για τον δικό μας Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη ο αγώνας αυτός αποτελεί τον πρώτο από τους δυο κορυφαίους αγώνες της χρονιάς  και λίγο έλειψε να τον χάσει από απερίσκεπτες κινήσεις άλλων αθλητών.

Σ.Κ