Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Αθλητικά Νέα

Η ομάδα του ΟΦΘΑ αγωνιζόμενη με 72 κολυμβητές – τριες.
Η ομάδα του ΟΦΘΑ αγωνιζόμενη με 72 κολυμβητές – τριες.

Φιλίππεια 2018: Η χρονιά είναι μεγάλη και χρόνος ο μεγαλύτερος κριτής... 1ος ο ΟΦΘΑ στην Καβάλα!

05-11-2018

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καβάλας η Διεθνής Διασυλλογική διοργάνωση Φιλίππεια 2018 (ηλικίες 9-12 ετών) με τη συμμετοχή 600 περίπου κολυμβητών-τριων από Ελλάδα και Βουλγαρία.

Το επίπεδο των αγώνων για άλλη μια χρονιά ήταν πολύ υψηλό, με τη συμμετοχή μεγάλων παραδοσιακά κολυμβητικών δυνάμεων της Β. Ελλάδος.

Η ομάδα του ΟΦΘΑ αγωνιζόμενη με 72 κολυμβητές – τριες, εκ των οποίων πάρα πολλοί ηλικίας 9 ετών (στην παρθενική τους εμφάνιση στις προαγωνιστικές κατηγορίες), πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση για την πρώιμη αυτή περίοδο, συγκέντρωσε 25 χρυσά, 8 ασημένια 9 χάλκινα (σύνολο 42 μετάλλια) και κατέκτησε την ΚΟΡΥΦΗ στην άτυπη κατάταξη των ομάδων, αγωνιζόμενη μάλιστα μόλις στις 2 από τις 3 αγωνιστικές ενότητες...

Στα επιμέρους βραβεία των αγώνων, τα οποία τελικά ήταν μόλις 2... και τα 2 απονεμήθηκαν στον ΟΦΘΑ και συγκεκριμένα στους Πεχλιβανίδη Γιώργο και Ντούμα Βαγγέλη που πραγματοποίησαν το 3 στα 3 σε χρυσά μετάλλια στα ατομικά τους αγωνίσματα και κατέκτησαν το κύπελλο της διοργάνωσης.

Στα επιμέρους στατιστικά της ομάδας, πραγματοποιήθηκαν 3 ρεκόρ ομάδας από τους Πεχλιβανίδη Γιώργο στα 50μ. πεταλούδα 12 ετών, Κουρτίδη Θεοδώρα στα 50μ. πεταλούδα 10 ετών και Τσομπάνη Αναστασία στα 50μ. Πρόσθιο 11 ετών, 49 ατομικά ρεκόρ, ενώ 2 άτομα κέρδισαν το έπαθλο ατομικής βελτίωσης της ομάδας (Μαργαρίτης Μιχάλης και Φαλέγκος Ιωάννης) !

Βρισκόμαστε μόλις στην αρχή της περιόδου...Ομάδα χωρίς βάσεις και υποδομές είναι σαν πολυκατοικία χωρίς θεμέλια... Όλα τα παραπάνω δείχνουν την πολύ σωστή και οργανωμένη δουλειά που πραγματοποιείται στα τμήματα της ομάδας του ΟΦΘΑ εδώ και 14 χρόνια, συνδυάζοντας την σωστή διαπαιδαγώγηση, την άψογα κολυμβητική τεχνική κατάρτιση, τα αποτελέσματα και πάνω από όλα τη διάρκεια στο χρόνο!

Keep swimming!