Σήμερα είναι: Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020
greek english turkish
SOHO ΙΚΤΕΟ AL FARO

Αθλητικά νέα

Φορτωμένος μετάλλια επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης

Φορτωμένος μετάλλια επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης

24-05-2019

Με τις αποσκευές του γεμάτες μετάλλια, που κατέκτησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ στην Αθήνα επιστρέφει ο Αλεξανδρουπολίτης αθλητής Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης.

Συγκεκριμένα ο δικός μας Δημοσθένης κατέκτησε πέντε χρυσά εκ των οποίων τα 4 χρυσά είναι ατομικά (50μ ελεύθερο, 100μ ελεύθερο, 200μ μικτή, 100μ πεταλούδα και 4x100 ελεύθερο σκυταλοδρομία)!Αξίζει να σημειωθεί πως στα 100 μέτρα ελεύθερο σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

"Επόμενος στόχος μας είναι ο αγώνας του Βερολίνου σε 10 ημέρες"  δήλωσε στο e-evros.gr ο προπονητής του Δημοσθένη, Τάσος Καλλιτσάρης.

Στην ίδια διοργάνωση συμμετείχαν και άλλα δύο παιδιά  του Ηρόδικου η πρωτοεμφανιζόμενη 14χρονη Λαζαρίδου Μαρίνα που παρά το νεαρό της ηλικίας της κατάφερε να  κατακτήσει 2χρυσά και 3 ασημένια μετάλλια αλλά και ο Δημήτρης Καρυπίδης ο οποίος κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια (ατομικά).

Τα λόγια είναι πλέον περιττά για τους αθλητές  μας που για ακόμη μια φορά μας έκαναν περήφανους με τις επιδόσεις τους!

Να σημειωθεί πως το πανελλήνιο πρωτάθλημα, το οποίο ολοκληρώθηκε εχθές (23/5), αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου οι Έλληνες κολυμβητές να επιβεβαιώσουν ή να «πιάσουν όρια για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 15 Σεπτεμβρίου στο Aquatics Centre του Λονδίνου.