Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
FAGI

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Για "εγκληματική αμέλεια" κάνει λόγο ο πατέρας της άτυχης εγκύου που "'έσβησε" στο ΠΓΝΑ

Για "εγκληματική αμέλεια" κάνει λόγο ο πατέρας της άτυχης εγκύου που "'έσβησε" στο ΠΓΝΑ

17-04-2021

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε εχθές το απόγευμα η κηδεία της 37χρονης εγκύου που έφυγε το πρωί της Πέμπτης από την ζωή μαζί με το αγέννητο παιδί της ενώ νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Ο χαροκαμένος πατέρας της 37χρονης, με δάκρυα στα μάτια εκφώνησε επικήδειο λόγο και συγκίνησε τους πάντες, ενώ έκανε λόγο για εγκληματική αμέλεια.

Τραγική φιγούρα ήταν και ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας ο οποίος μέσα σε λίγες ώρες είδε τη ζωή του και τα όνειρα του να γκρεμίζονται. "Αβάσταχτος ο πόνος" έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Να σημειωθεί πως ο ιατροδικαστής, καθηγητής Παύλος Παυλίδης, ο οποίος διενήργησε την νεκροψία - νεκροτομή είπε «από τη νεκροτομή που έγινε διαπιστώσαμε ότι η γυναίκα πέθανε από αιμορραγία. Έχει σταλεί υλικό για πλήρη ιστολογικό και τοξικολογικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστώσουμε τη γενεσιουργό αιτία της αιμορραγίας».

Το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση έχει πολύ δρόμο καθώς είναι πολλά τα ερωτηματικά που παραμένουν αναπάντητα για το τι έφταιξε και χάθηκε τόσο πρόωρα η νεαρή γυναίκα και το αγέννητο παιδί της όταν μάλιστα βρισκόταν μέσα στο νοσοκομείο.

Σ.Κ