Σήμερα είναι: Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020
greek english turkish
VAMOS ALL4U SOHO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Γίνε πιλότος ή αεροσυνοδός με την "Skies Aviation Academy" στην Αλεξανδρούπολη

Γίνε πιλότος ή αεροσυνοδός με την "Skies Aviation Academy" στην Αλεξανδρούπολη

01-06-2018

H "Skies Aviation Academy" έχει έδρα την Περαία Θεσσαλονίκης, και παρέχει την αρτιότερη και πιο επαγγελματική εκπαίδευση σε όλα τα προγράμματα, από την ερασιτεχνική άδεια PPL μέχρι την επαγγελματική άδεια ATPL (μαζί με όλα το σχετικά Ratings), σε υποψήφιους πιλότους από την Ελλάδα και όλες τις χώρες του κόσμου.

Κάθε κύκλος εκπαίδευσης διαρκεί περισσότερο από ένα μήνα και οι μαθητές ανανεώνονται συνέχεια.

Μάλιστα, στο πλαίσιο συνεργασία με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Έβου, οι σπουδαστές στην Ακαδημία θα έχουν τη δυνατότητα να αυτό - χρηματοδοτήσουν τις σπουδές τους, με τη χορήγηση χαμηλότοκου δανείου για τις ανάγκες τους.

Στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στεγάζονται τα εκπαιδευτήρια, το κέντρο συντήρησης καθώς και συνεργείο μικρών αεροπλάνων. Σύμφωνα μάλιστα με την τελευταία επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας στις, στον εκπαιδευτικό στόλο της εταιρείας έχουν προστεθεί νέα αεροσκάφη.

Η Skies Aviation Academy αποτελείται από μια ομάδα επαγγελματιών πιλότων και εκπαιδευτών θεωρητικών μαθημάτων με πολλά χρόνια εμπειρίας και γνώσεων στην αεροπορική βιομηχανία με χιλιάδες ώρες πτήσεων σε αεροπορικές εταιρείες αλλά και πιλότους με πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης.

Τι ηλικια πρεπει να εχω πριν ξεκινήσω τα μαθήματα;

Θα πρέπει κάποιος να έχει συμπληρώσει τα 16 χρόνια πριν πέταξει σόλο και τα 17 πριν να μπορεί να αποκτήσει άδεια πιλότου. 

Πόσο κοστίζει να μάθει κανείς να πετάει και να αποκτήσει άδεια πιλότου;

Υπάρχουν διάφορες μεταβλητές που επηρρεάζουν το κόστος, συμπεριλαμβανοντας την συχνότητα των πτητικών μαθηματών, των καιρικών συνθηκών, τον τύπο του αεροσκάφους που χρησιμοποιείται στην εκπαίδευση. Μια πρόχειρη εκτίμηση είναι από 9,000 έως 52,000 ευρώ, ανάλογα με το είδος αδείας. 

Πόσο χρόνο διαρκεί η εκπαίδευση εως την απόκτηση άδειας πιλότου;

Οι ίδιες μεταβλητές που επηρρεάζουν το κόστος επηρρεάζουν και την διάρκεια της. Η ευρωπαϊκή άρχη EASA έχει θεσπίσει τις ελάχιστες απαιτούμενες ώρες πτήσεων που χρείαζονται για κάποιον ώστε να αποκτήσει άδεια πιλότου. Οι έλαχιστες ώρες είναι 45 για την ερασιτεχνική άδεια (PPL) που γίνονται σε περίπου 2 μήνες, 195 ώρες για την επαγγελματική άδεια Integrated ATPL που μπορούν να ολοκληρωθούν σε 12 μήνες.

Ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες, τις παροχές και τις υποδομές της ακαδημίας με ένα κλικ στο site της εταιρείας εδώ ή καλέστε στο 2392 021100.

Δείτε παρακάτω σχετικό video από την ημέρα ενημέρωσης σε μαθητές στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου αλλά και της "Skies Aviation Academy" στην Αλεξανδρούπολη: