Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη Αλεξανδρούπολης - Αινιγματικό ευχαριστήριο μήνυμα από την επικεφαλής του γραφείου Κρυσταλλένια Μπαμπούρα

Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη Αλεξανδρούπολης - Αινιγματικό ευχαριστήριο μήνυμα από την επικεφαλής του γραφείου Κρυσταλλένια Μπαμπούρα

25-05-2022

Αναλυτικό απολογισμό του γραφείου εξυπηρέτησης δημότη για τους τελευταίους 15 μήνες απέστειλε στα τοπικά ΜΜΕ, η αρμόδια επικεφαλής του γραφείου και άμισθη σύμβουλος του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Κρυσταλλένια Μπαμπούρα.

Η κ. Μπαμπούρα με την επιστολή της ευχαριστεί δημόσια τον Δήμαρχο, τους πολίτες, τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες της ομάδας της, για την λειτουργία και τα αποτελέσματα αυτής της υπηρεσίας για την συγκεκριμένη περίοδο.

Με πρόσφατη απόφαση που ψηφίστηκε στην οικονομική επιτροπή ο Γιάννης Ζαμπούκης, καταργεί το γραφείο εξυπηρέτησης Δημότη, και αναθέτει σε ιδιωτική εταιρεία call center αυτή την υπηρεσία.

Το γεγονός αυτό ίσως συνδέεται με την επιστολή της κ. Μπαμπούρα και προμηνύει παραίτηση από την θέση της μετά και από αυτά που δήλωσε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης στο Δημοτικό Συμβούλιο απαντώντας στον πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Κολιό.

Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η επόμενη κίνηση της κ. Μπαμπούρα όπως και η αντίδραση του συλλόγου εργαζομένων για την ξεκάθαρη ιδιωτικοποίηση αυτης της υπηρεσίας.

Η ευχαριστήρια επιστολή της κ. Μπάμπουρα

Γραμμή εξυπηρέτησης Δημότη Δήμου Αλεξανδρούπολης
Ιανουάριος 2021 - Μάιος 2022

9.164 επικοινωνίες με συμπολίτες, 611 αιτήματα ανά μήνα!!
7.651 Αιτήματα
7.651 /5.912 , 77.3% αιτήματα διεκπαιρεώθησαν επιτυχώς
7. 651/ 942 , 12.3% αιτήματα βρίσκονται προς εξέταση για διεκπεραίωση
7.651/ 797 , 11.4% αιτήματα δεν καλύφθηκαν λόγω έλλειψης εξοπλισμών, υποδομών και χρηματοδοτήσεων.
15 μήνες συνεργασίας, δημιουργίας, ενέργειας και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης συμπολιτών.

Μια αξέχαστη, μοναδική αλλά και διδακτική εμπειρία.

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης που τον Ιανουάριο του 2021 μου εμπιστεύθηκε με επίσημη απόφαση του ως αμισθί σύμβουλο του, την οργάνωση, τον συντονισμό και την λειτουργία, του γραφείου εξυπηρέτησης του Δημότη που διαχειρίζεται τα προβλήματα των δημοτών.

Ευχαριστώ τους συμπολίτες μας για την ενεργοποίηση, την συνεργασία αλλά και την κατανόηση τους στην προσπάθεια επίλυσης των καθημερινών προβλημάτων.

Ευχαριστώ τους προϊσταμένους των τμημάτων που συνεργαζόμασταν καθώς και τους υπαλλήλους που διεκπεραίωναν τα αιτήματα.

Ακόμη περισσότερο ευχαριστώ από την καρδιά μου τους αγαπημένους συνεργάτες της ομάδας του γραφείου εξυπηρέτησης, για την εργατικότητα και το πάθος που επέδειξαν ώστε να πετύχουμε όλοι μαζί την αποστολή μας.

Κρυσταλλένια Μπαμπούρα

Το απόσπασμα από το Δημοτικό Συμβούλιο αναφορικά με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης του Δημότη

Σ.Κ