Κάτι τρέχει στον Έβρο
Γυναίκα έπεσε σε φωταγωγό στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου
Το ατύχημα συνέβη στον περιβάλλοντα χώρο του Κέντρου Υγείας Σουφλίου, σε σημείο που γίνονται εργασίες στο πλαίσιο του έργου "ενεργειακή αναβάθμιση, εκσυγχρονισμός, βελτίωση και ανακαίνιση Κέντρων Υγείας".
Η 46χρονη γυναίκα πάτησε σε γυάλινο κάλυμμα το οποίο υποχώρησε και έπεσε σε υπόγειο βάθους τριών μέτρων.
Αμέσως δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από το προσωπικό του Κέντρου Υγείας, ενώ άνδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν από τον υπόγειο χώρο. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου για περαιτέρω εξετάσεις και νοσηλεία.
Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για το συμβάν, ενώ σε σχετική ανακοίνωση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης, σημειώνεται οτι η γυναίκα βρισκόταν σε χώρο που δεν προοριζόταν για διέλευση ή περιήγηση κοινού, αφού εκεί εκτελούνταν εργασίες.
- Με φόντο το 2026 η ολοκλήρωση του Τεμένους Βαγιαζήτ
(05-08-2025) - Χρυσοχοΐδης από τον Έβρο: Επέκταση του φράχτη κατά 5 χλμ
(05-08-2025) - Σαμοθράκη: Βαριά τραυματισμένη γυναίκα εντοπίστηκε στα Θέρμα
(05-08-2025) - Ο Γρηγόρης Γκατσιούδης στα χνάρια του πατέρα του
(05-08-2025) - Από την αυτοθυσία και τις βραβεύσεις, στη σύλληψη του πρώην αστυνομικού από την Αλεξανδρούπολη
(05-08-2025)
EN
TR







