Κάτι τρέχει στον Έβρο

Γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη κατήγγειλε τον αστυνομικό σύζυγό της
Εντύπωση προκάλεσε η καταγγελία γυναίκας στην Αλεξανδρούπολη εναντίον του αστυνομικού συζύγου της, με τον οποίο βρίσκονται σε διάσταση. Σύμφωνα με την 38χρονη γυναίκα, ο 50χρονος αστυνομικός που υπηρετεί στην Αλεξανδρούπολη, την εξύβρισε και την απείλησε οτι θα της δημιουργήσει πρόβλημα με προσωπικές φωτογραφίες και βίντεο.
Η γυναίκα απευθύνθηκε στο αρμόδιο τμήμα αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας, καταγγέλοντας τη συμπεριφορά του αστυνομικού. Ο ίδιος παρουσιάστηκε αυτοβούλως (σύμφωνα με πληροφορίες) και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία, όπου μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος.
Η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, αφού ο αστυνομικός κατηγορείται για εξύβριση, ενδοοικογενειακή παράνομη βία και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Προτάθηκε στη γυναίκα η χρήση Panic Button και η μεταφορά της σε δομή φιλοξενίας, αλλά δεν δέχθηκε.
- Αλεξανδρούπολη: Με εκδηλώσεις θα τιμηθεί και φέτος η γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας
(10-09-2024) - Μισό ευρώ (0,50) αύξηση για τους αστυνομικούς - Απογοήτευση και αντιδράσεις
(10-09-2024) - Αποχή των δικηγόρων και διαμαρτυρία προς την κυβέρνηση
(10-09-2024) - Γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη κατήγγειλε τον αστυνομικό σύζυγό της
(10-09-2024) - Έβρος: Νέα παράταση για τις αιτήσεις ενίσχυσης πληγεισών επιχειρήσεων από τις πυρκαγιές του Αυγούστου 2023
(10-09-2024)